Meng4ku lelaki, Sajat tegvr pasangan bercer4i- “Jangan ab4ikan nafkah anak2..”

Nama usahawan kontr0versi, Nursajat  atau mesra disapa Sajat rasanya tak perlu diperkenalkan lagi. Meskipun dia sudah menetap di Australia, netizen Malaysia sentiasa menantikan update terbaharunya yang sering menghiburkan hati orang ramai.

Dan, walaupun berjauhan di Australia, usahawan berusia 37 tahun itu tetap ingat akan dua orang anak angkatnya yang kini berada di Malaysia.

Sajat nasih4t jangan lupakan tanggungj4wab anak2

Terbaharu, dalam perkongsian dikongsikan di laman TikTok, Sajat meluahkan kekec3waannya apabila melihat terdapat segelintir lelaki di luar sana mengabaikan tanggungjawab terhadap anak-anak.

Sajat berkata, dia terpanggil memberi tegvran walaupun hanyalah mempunyai anak angkat buat kaum lelaki supaya tidak mementingkan diri dan kepuasan n4fsu semata-mata.

“Saya ini, anak saya jauh, tanggungj4wab saya tetap bagi pada anak. Kalau awak lelaki, tak jaga anak-anak dan hanya tahu buat anak dengan perempuan. Dan, hubungan awak dan pasangan dah g4gal, awak tak jaga, maknanya awak bukan lelaki.
“Darjat awak adalah lebih tervk daripada pond4n,”ujar Sajat.

Dalam masa sama, Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjat Kamaruzzaman mengakui dia seorang pond4n, namun tidak pernah sesekali melupakan tanggungjawab.

“Sebab saya pond4n pun, saya ni lelaki dan juga perempuan,”ujar Sajat lagi.

@xxlivehuntersxx @nursajat85 ♬ original sound – XxlivehuntersxX

Alhamdulillah, dia dah meng4ku

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai meluahkan kesyukuran kerana Sajat mula meng4ku dia seorang ‘lelaki lembut’ dan fitr4h asalnya adalah lelaki. Malah, mereka mendoakan agar Sajat kembali ke fitr4h sebenar dan bert4ubat.

Selain itu, mereka juga bersetuju dengan tegvran dan nasihat yang diberikan oleh Sajat buat semua lelaki di luar sana supaya tidak mengabaikan nafkah dan tanggungjawab terhadap anak-anak walaupun sudah berpis4h.

Sumber: TikTok @xxxlivehuntersxx

About admin

Check Also

K0ngsi Tips Sab4r Dengan Per4ngai Pas4ngan, Net1zen Suruh Watie Kahwin Dulu – “Pandainya Bercakap..”

Seperti yang ramai tahu, pelawak dan penyampai radio, Shuib bakal mendirikan rumah tangga bersama kek4sih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *