Shiera dah ‘call’ tanya kep4stian, Sakinah minta keluarga tak campvr h4l rumah tangga

Perkongsian pelakon terkenal, Sharifah Sakinah di Instagramnya semalam berhubung status perkahwinan dengan jejaka berasal dari Sweden telah menjadi tanda tanya warganet.

Disebabkan ia masih belum menjawab ataupun menjelaskan secara terp3rinci berkenaan kapsyen yang ditinggalkan, pastinya para peminat dan juga netizen tertunggu-tunggu   apakah yang ingin disampaikan selebriti berkenaan.

Kakak sendiri pun tak tahu

Oleh sebab itu, menerusi laporan dari Mstar, pihak sumber telah menghubungi kakak kepada Sakinah iaitu Sharifah Shahirah untuk mengetahui hal sebenar.

Namun, penyampai radio Suria FM itu menjelaskan bahawa dia juga baru mengetahui perkara terbabit selepas ditunjukan oleh anaknya posting yang dibuat Sakinah.

“Saya memang tak tengok posting dia di Instagram, saya dapat tahu pun apabila anak tunjuk pada saya dan terfikir on4r apa pula yang dibuatnya kali ini.

Minta keluarga tak campur hal rumah tangga

Walau bagaimanapun, dia akui bahawa ada menghubungi Sakinah untuk bertanya tentang hal terbabit namun hanya diminta untuk tidak mencampuri urusan rumah tangganya.

Saya ada menghubungi Sakinah bagi mendapatkan kepastian tapi dia minta keluarga jangan masuk campur.
“Sakinah cuma cakap, what happened in the net stay in the internet… saya pun tak tahu apa gimik dia kali ini,” katanya.

Bukan orang yang tepat untuk tanya tentang hal rumah tangga adik

Tambah Sheira lagi, dia bukanlah orang yang tepat untuk ditanya tentang hal rumah tangga Sakinah dan meminta semua pihak mencari pelakon itu sendiri untuk mendapatkan penges4han.

“Keluarga semua pun tenang sahaja dengar spekulasi terbaharu ini, biarlah orang nak buat spekulasi apa pun. Ada orang ambil pedvli ke? “Biarlah dia sendiri yang mengesahkan tentang perkara itu dan ia bukan kerja saya,” ujarnya.

Terdahulu, perkongsian Sakinah di Instagram dengan kapsyen memberi bay4ngan seperti ada yang tidak kena dengan hubungan perkahwinannya bersama Micheal Hansen telah menarik perhatian ramai.

Ujarnya, perbezaan dalam beberapa perkara membuatkannya mereka kurang sepadan untuk menjadi satu pasangan dan hubungan tersebut tidak dapat dilanjutkan lagi.

“Kami berbeza pendapat, kepercayaan, prespektif dan ideologi, disebabkan itu kami tidak boleh menjadi pasangan lagi. Tamat,” tulisnya.

Untuk rekod, pelakon Girlfriend Aku Dari Neraka itu telah memberitahu umum bahawa dia dan Hansen telah berkahwin sekitar Februari 2022 dan sepanjang perkahwinan, mereka menjalankan hubungan secara jarak jauh memandangan masing-masing mempunyai komitmen tersendiri.

Sumber: Mstar (Faiz Izzat)

About admin

Check Also

“Silap saya tak cerita dekat ibu hal sebenar, Sarah hari2 dengan dia” -Syamsul Yusof

Pengarah tersohor, Syamsul Yusof mengakui bahawa kesilapannya tidak menceritakan sebarang masalah yang berlaku dalam rumah tangganya kepada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *