Setia 12 Tahun, Diyla PA Vida Umum Berhenti Kerja; “Hil4ng Saya Sorang, Ramai Lagi Di Belakang DSV Yang Baik-Baik.”

Diyla yang sebelum ini merangkap tugas sebagai pembantu peribadi (PA) usahawan sensasi, Datuk Seri Vida (DSV) akhirnya mengumumkan yang dia kini sudah berhenti bekerja.

Diyla mengucapkan selamat tinggal kepada majikannya itu selepas 12 tahun berkhidmat.

@_diylajazz Berakhirlah Perjalanan saya bersama Dsv,Saya mengundurkan diri dengan hati yang ikhlas,Terima kasih untuk segala Jasa,atas segala untuk ajar,Tamat sudah perjuangan saya untuk Bisness Dsv,Saya doakan Dsv terus kuat untuk kedepan hari,this okey,hilang saya sorang Ramai lagi di belakang Dsv yang Baik Baik,akhir kata Terima kasih Dato Seri vida Sang pari pari saya#diylajazz #khilafdiylajazz #esekeli #tiktok #fypage #fyp #viral #xyzbca ♬ Khilaf – Faiz Aizif & Diyla Jazz

“12 tahun kita bersama, jatuh bangun, suka duka…struggle untuk perniagaan. Terima kasih DSV,” tulisnya di TikTok bersama lampiran bergambar.

Berakhirlah perjalanan saya bersama DSV. Saya mengundurkan diri dengan hati yang ikhlas. Terima kasih untuk segala jasa, atas segala untuk ajar.

“Tamat sudah perjuangan saya untuk bisnes DSV. Saya doakan DSV terus kuat untuk ke depan hari, this okey, hilang saya sorang ramai lagi di belakang DSV yang baik baik.

“Akhir kata terima kasih Dato Seri Vida Sang pari pari saya,” tulisnya pada ruangan kapsyen sambil disusuli beberapa hashtag.

@_diylajazz Untuk menjaga banyak hati terlalu susah,Untuk menghargai juga sangat susah,ucapan ni ikhlas Dari saya untuk Dsv,Maafkan,ikhlaskan.. #diylajazz #khilaf #xyzbca #viral #fyp#fypage#tiktok#esekeli ♬ original sound – Diylajazz

minggu lalu, Diyla menerima perhatian netizen apabila dilihat tidak lagi bertudung selepas melancarkan single duet bersama influencer, Faiz Aizif berjudul Khilaf.

sumber : CR

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *