Nadia Brian pakai rompers macam bayi, kongsi video berp4rti bu1h

Penampilan pelakon, Nadia Brian yang sinonim dengan imej s3ksi sentiasa mencvri tumpuan ramai di laman Instagram terutama bagi golongan ‘lelaki m1ang’.

Terbaru, menerusi laporan Cari Forum, pemilik nama Nadia Najwa Mohamed Rashidi itu sekali lagi menarik perhatian apabila mengenakan baju seperti pakaian bayi atau rompers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia B (@nadia.brian)

Mana tidaknya sekali pandang kelihatan sopan berlengan panjang, tetapi kali kedua lain pula reaksi netizen apabila memandang bahagian bawah tepi baju itu yang mended4hkan kvlitnya.

Selain terdapat komen berunsur nak4l, ramai individu memilih untuk mengec4m serta memberi s1ndiran terhadap penampilan pelakon berusia 31 tahun itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia B (@nadia.brian)

Sampai besar pakai rompers

Baru buat kain lap, kalau tahu boleh bagi kak Nadia…

Sementara itu di aplikasi TikTok pula, Nadia ada memuat naik satu video memaparkan dirinya sedang berp4rti bu1h di atas kapal mewah Resort World Cruise.

P4rti bu1h!

@nadia.brian Foam Party ?❤️ @resortsworldcruises #ResortsWorldCruises #GentingDream #JomCruiseRWC #GDR #ClowningAround ♬ original sound – Nadia Brian Goldring

Sama seperti di Instagram, terdapat individu yang memberikan kata-kata positif namun tidak kurang ada juga menegvr apabila melihat gaya hidup pelakon tersebut.

@nadia.brian My baby Fixfacemist. Fix to glo by @Hernation.hq #NadiaBrian ♬ som original – angel

‘Enjoy’!

Terkinja-kinja, moga diberi hidayah

Untuk rekod, Nadia pernah mendirikan rumah tangga dengan Muizz Nasruddin pada 9 November 2019 namun sah bercerai sekitar April tahun lalu.

Sumber: Instagram & TikTok Nadia Brian

About admin

Check Also

“Perempuan Ni M4ki Mak Aku Sebab Bu4ng Gambar Jesvs” – Adik Afiq Muiz

Sejak semalam hang4t diperkatakan mengenai kemelvt rumah tangga pelakon Afiq Muiz dan isterinya, Pachara Apin apabila kedua-duanya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *