Muat naik foto tisu Mydin, beras & topi, Aeril Zafrel sengaja kervhkan ke4daan?

Usahawan dan pelakon terkenal, Aeril Zafrel menjadi bualan netizen apabila dia berkongsi sebuah gambar yang mempunyai kaitan isu penyanyi rap sens4si, Caprice dan pasaraya tersohor, Mydin.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Aeril di laman Instagramnya, terdapat sebuah gambar yang memaparkan tiga barangan yang diletakkan atas meja iaitu topi, beras dan tisu jenama Mydin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aeril Zafrel (@aeril_zafrel)

“Ini dah jumpa depan-depan, apa lagi g4duh la, tak akan diam je. Sekadar meng3ruhkan keadaan,” ujarnya ringkas di ruangan kapsyen.

Netizen terhibvr!

Susulan itu, rata-rata netizen terh1bur dengan perkongsian suami kepada usahawan dan pelakon jelita, Wawa Zainal yang begitu berani meny3ntuh isu yang sedang h4ngat diperkatakan oleh umum di media sosial.

Aeril tak t4kut kena m4ngsa s4man seterusnya ke?

Malah, ada juga netizen meluahkan rasa bimbang mereka rahsia Aeril akan dibongkarkan oleh Caprice dan menjadi m4ngsa s4man yang seterusnya gara-gara hantarannya itu.

Terdahulu, Caprice dikatakan memfailkan saman RM30 juta ke atas Mydin kerana sebuah ciapan pihak tersebut di Twitter yang berbaur sindiran dan menjadikan dirinya sebagai bahan jenaka di media sosial.

Sumber: Instagram @aeril_zafrel

About admin

Check Also

Ri4k Wajah Pelajar-Pelajar Tahfiz Ketika Dolla Buat Persembahan Di Majlis Iftar Tarik Perh4tian Net1zen

Baru-baru ini tvlar satu v1deo menunjukkan penyanyi kumpulan wanita, Dolla menyanyikan lagu raya dalam satu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *