Baru 4 hari bers4lin, Dr Amalina ‘steady’ bawa anak keluar -“Tol0ng k0ngsi tips!”

Pada minggu lalu, d0ktor pakar kelahiran Malaysia yang kini sedang berkhidmat di London, Dr Nur Amalina Che Bakri selamat melahirkan anak sulungnya di hospital St. Thomas.

Pun begitu, menerusi perkongsian terbaharu Dr Amalina di Instagramnya, dia telah memuat naik beberapa keping gambar bersama puteri kesayangannya, Arabella Mia, semalam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Amalina (@dramalinabakri)

Dalam perkongsian itu, dia dilihat sedang bersiar-siar bersama anaknya yang diletakkan di dalam stroller baby sambil menimati udara yang segar.

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen, meskipun dia baru sahaja empat hari melahirkan anak dan dalam tempoh berpantang, Amalina kelihatan sihat dan bertenaga.

Kuatnya Dr Amalina!

Susulan itu, rata-rata netizen meluahkan rasa kagum mereka memandangkan Dr Amalina kelihatan sangat kuat keluar daripada rumah tanpa menunggu tempoh berpantangnya tamat.

Tahniah Dr! Semoga dipermudahkan urusan selalu

Dalam pada itu, netizen tidak melepaskan peluang dengan menzahirkan ucapan tahniah serta mendoakan agar Dr Amalina sentiasa dipermudahkan urusan dalam membesarkan anak sulungnya dan dilindungi selalu

Sumber: Instagram @dramalinabakri

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *