“Kalau Caprice betul nak s4man, hantar surat ke pegu4m kami ” -Ameer Ali Mydin

Tiada angin tiada r1but, tiba-tiba sahaja penyanyi rap terkenal, Caprice ingin meny4man syarikat pasar raya terkemuka negara, Mydin susulan satu ciapan di Twitter malam tadi.

Bagi tempoh 24 jam

Menurut Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli, dia akan meny4man Mydin sebanyak RM30 juta kerana merasakan dirinya ters1ndir dengan ciapan tersebut.

Tutup ruangan komen

Selepas tervk dikec4m hebat oleh netizen yang rata-rata berpihak kepada pasar raya tersebut, selebriti kontr0versi itu telah menutup ruangan komen di Instagramnya dengan alasan perkara berkenaan akan dibawa ke mahk4mah kelak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Siapa makan cili dia rasa pedas

Disebabkan perkara berkenaan menjadi kec0h,  Pengarah Urusan Mydin, Datuk Wira Dr. Ameer Ali Mydin memaklumkan yang dia tidak kisah sekiranya penyanyi itu ingin melayangkan s4man kepada syarikat mereka kerana tiada sebarang nama disebut di ciapan Twitter terbabit.

Hal tersebut dinyatakan dalam laporan dari Kosmo! susulan berasa pelik mengapa selebriti itu terl4mpau l4ntang dan terasa dengan ciapan mempromosikan barangan jualan di pasar raya Mydin.

“Kami (Mydin) tak ada sebut nama Caprice atau ‘tag’ Caprice dalam hantaran kami, kenapa dia nak terasa”.
“Siapa makan cili, dia yang rasa pedas.
“Kalau betul Caprice nak s4man, hantar surat s4man kepada pihak kami, biar pegu4m saya nanti akan semakkan,” katanya ringkas.

Nak buat kerja am4l

Selepas menyatakan ingin meny4man pasar raya Mydin, Caprice telah berkongsi di Insta Story miliknya dengan menyuarakan keinginan menawarkan perbelanjaan percuma kepada followers di cawangan terpilih pasar raya berkenaan.

Mydin nak ‘join’ sama

Mengulas lanjut berkenaan hal itu, Datuk Wira Dr. Ameer telah mengalu-alukan kerja amal yang ingin dilakukan oleh Caprice dan akan menawarkan 1 kg paket gula kepada setiap mereka yang terlibat.

Baguslah kalau Caprice nak buat kerja amal, bantu orang ramai, jangan lupa hubungi pihak Mydin ikut cawangan yang diinginkan.
“Saya pun nak bantu juga, bagi yang terlibat Mydin akan beri 1kg gula kepada anda,” katanya.

Terdahulu, Caprice dikatakan ‘koy4k’ selepas terdapat satu ciapan menyebut tentang topi dan beras yang dibuat oleh laman Twitter Mydin tanpa merujuk kepadanya.

Disebabkan itu, penyanyi rap terbabit meminta pihak Mydin untuk membuat video permohonan maaf kepadanya dalam tempoh 24 jam dan jika tidak dia akan melayangkan s4man sebanyak RM30 juta.

Sumber: Kosmo! 

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *