Bakal doktor, adik Janna Nick cvri perhatian – “Cantik, memang genet1k lawa2”

Tind4kan pelakon dan penyanyi, Janna Nick berkongsi foto menyambut ulang tahun kelahiran adik perempuannya Kissya Nick mengundang perhatian ramai di laman Instagram.

Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner meraikan hari lahir adiknya yang ke-18 tahun itu bersama ahli keluarga serta teman lelaki yang juga pelakon, Dini Schatzmann di sebuah restoran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Menerusi satu hantaran, Janna memberikan kata-kata istimewa kepada Kissya atau nama sebenarnya Nurul Balqish dalam menempuh hari mendatang serta berjaya mendapat gelaran doktor satu hari nanti.

“Happy birthday @kissyanick. Semoga setiap langkah dijaga, semoga setiap impian dimakbulkan, semoga dijauhkan dari perkara yang tak baik, paling penting semoga dapat jadi Dr. Balqish,” tulisnya.

Selain sebiji kek, Janna dan ahli keluarganya turut membuat kejutan dengan menghadiahkan sebuah iPhone 14 sehingga remaja itu menunjukkan reaksi seb4k.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by /kis-sya/ (@kissyanick)

Menjengah di ruangan komen, ramai rakan artis dan pengikut mengambil kesempatan memberikan ucapan hari lahir kepada Kissya selain mendoakan umurnya panjang serta berjaya dalam pelajaran.

Malah, ada juga segelintir individu memuji kecantikan Kissya tidak ubah seperti kakaknya yang sudah tentu diwarisi daripada ibu mereka.

Selamat hari jadi

Cantik! Memang genetik lawa2

Sumber: Instagram Janna Nick & Kissy Nick

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *