Aliff Syukri l4ri tak cukup tanah, isteri tiba2 menj3rit alami pend4rahan tervk

Baru-baru ini, isteri kepada usahawan kontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Datin Seri Nur Shahida telah menges4hkan bahawa dirinya sedang hamil anak ke-6 selepas tular video terlihat baby bump sewaktu bersiar-siar bersama keluarga.

Khabar tersebut sudah tentu menghadirkan rasa gembira dan para peminat mengucapkan tahniah diatas kehamilannya dan mendoakan agar urusannya dipermudah sehingga bersalin nanti.

Isteri menj3rit alami pend4rahan

Namun begitu, menerusi perk0ngsian terbaru Aliff Syukri di media sosial, dia telah menceritakan detik cem4s apabila isterinya meng4lami pend4rahan dan terp4ksa dikej4rkan ke  h0spital.

@aliffsyukriterlajaklaris

♬ bunyi asal – Terlajaklaris

D0kt0r suruh berehat lama

Walau bagaimanapun, usahawan itu memaklumkan denyvtan jantvng anaknya yang didalam kandungan berada dalam ke4daan baik dan isterinya juga st4bil.

Namun, d0ktor menasih4tkan supaya Datin Shahida berehat untuk tempoh 3-5 bulan bagi mengel4kkan sebarang komplikasi tidak diingini sehinggalah uri naik semula.

“Alhamdulillah dr dah scan kata baby masih ok, denyutan jantung pun ok…cuma isteri saya kena baring je dan rest utk 3-5bulan sbb akan bahaya utk ibu dan baby……sampai la uri naik semula…doakan semuanya dipermudahkan…” tulisnya.

Mudah-mudahan ibu dan kandungan dalam keadaan sihat

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang mendoakan agar Datin dan kandungannya berada dalam keadaan sihat kerana b1mbang dengan kondisinya saat ini.

Mereka juga men4sihatkan supaya Shahida banyakkan berehat dan tidak melakukan kerja berat kerana sedar ris1ko ibu-ibu hamil ini agak besar.

Kena banyakkan berehat dan baring

Semoga urusan datuk dan datin dipermudah

Sumber: TikTok, Instagram aliffsyukriterlajarlaris

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *