8 Bulan Penantian Akhirnya Berpis4h, Instafamous Jer1t Lega Depan Mahk4mah

Perpis4han bukanlah perkara dimahukan oleh setiap pasangan yang berkahwin. Meskipun ia merupakan pilihan terakhir, tapi tidak semestinya perlu dipandang neg4tif kerana terdapat hikmahnya juga. Ada individu yang sekian lama bertahan dan menanggung per1t, tapi hidupnya lebih bahagia selepas bergerak ‘solo’. Justeru, ia boleh diibaratkan sebagai pelangi indah yang menceriakan hari-hari suk4r pernah dilalui sebelum ini.

Berkat sab4r, pen4t lel4h 8 bulan naik turun m4hkamah akhirnya selesai…jangan laga-lagakan sebab kami dah takda kaitan

Baru-baru ini, seorang personaliti popular di laman Instagram secara rasminya telah berpis4h dengan bekas suami. Meskipun tidak dimaklumkan pvncanya secara terperinci, tetapi wanita yang dikenali sebagai Arviena ini memanjatkan rasa syukur kerana penantiannya selama 8 bulan telah pun berakhir. Dalam masa yang sama, dia turut berharap agar orang luar atau netizen melagakan dirinya dengan ex-husband susulan mereka kini sudah bawa haluan hidup masing-masing.

Happy sangat lepas berpis4h secara rasmi…terus jer1t lega depan m4hkamah sy4riah

Malah disebabkan terlalu gembira, Instafamous ini turut cvri tumpuan ramai apabila menj3rit lega di hadapan M4hkamah Sy4riah Wilayah Persekutuan (MSWP), Jalan Duta semalam. Dia turut berharap, agar tiada sebarang isu berbangkit terjadi pada masa akan datang. Siapa sangka, perkongsian video berdurasi 19 saat itu telah meraih lebih 2 juta views di TikTok setakat ini.

@arvienabeauty Nampak kan terbukti perempuan bukan pondan sebab dah janda? #fypシ ♬ original sound – Arviena

Akhirnya kebahagiaan milik Vie…semoga hidup lebih tenang & dapat jodoh yang tepat suatu hari nanti

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira di atas kebahagiaan dikecapi Instafamous tersebut. Selain menyifatkan bukan mudah tanggung dug4an untuk tempoh jangka masa lama, mereka turut berharap agar Allah hadirkan calon jodoh yang lebih sesuai buatnya selepas ini.

Kredit : TikTok & IG arviena

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *