Tiba-tiba k3s banyak ‘masuk’, Caprice minta masa nak ‘review’ semua

Kegig1han selebriti kontr0versi, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli dalam merungkai banyak kes-kes terg3mpar negara melibatkan segala hal telah mendapat perhatian ramai.

Walaupun ada yang menvduh penyanyi rap itu cuba menempel isu yang tengah p4nas, namun dia langsung tidak memikirkan hal tersebut kerana menurutnya ini adalah satu perju4ngan.

Minta masa nak ‘review’

Namun begitu, selepas s1buk menguruskan isu pendakwah terlibat am4ng seksval dan ‘cuba’ mengulas isu pendidikan, Caprice telah memaklumkan yang dia tidak menang tangan apabila ramai yang meninggalkan direct message (DM) kepadanya untuk meminta bantuan merungkai kes baru.

Setelah mengulas isu berkenaan ‘mawla’ yang datang ke Malaysia  pada minggu lalu,dia turut menerima adu4n baru apabila ada yang memintanya untuk menyelidik berkenaan kes seorang lelaki dikatakan menyumb4t bekas isteri ke dalam lok4p.

Menerusi posting terbaru di Instagram, Caprice telah berkongsi satu video animasi yang mengisahkan perjalanannya dalam berjihad dengan cara mengulas isu-isu viral sehingga mendapat pelbagai komen dari warganet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Tak menang tangan nak ulas isu

Menjengah ke ruangan Instagram itu, penyanyi rap tersebut mengatakan yang tiba-tiba sahaja banyak adu4n masuk dan paling terbaru adalah berkaitan ejen Mossad pula.

Enggan mengh4mpakan netizen, Caprice memaklumkan yang dia dan team akan sedaya upaya menyelidik isu itu pada minggu ini juga.

Caprice telah menjadi perhatian ramai sejak kebelakangan ini apabila mendedahkan beberapa tangkapan layar dan video yang dikatakan bvkti seorang pendakwah melakukan am4ng seksval kepada beberapa remaja lelaki bawah umur.

Reda sebentar isu tersebut, dia dilihat ‘cuba’ mengulas isu pendidikan selepas pendedahan seorang guru namun kurang disenangi oleh netizen.

Hari ini, dia sudah mula mengupas isu ‘mawla’ pula dan selepas ini akan mengulas k3s ejen mossad serta beberapa kes terg3mpar negara yang lainnya.

Sumber: Instagram Caprice

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *