Nak ded4h sisi hit4m ‘cikgu’, netizen pen4t & mu4k dengan Caprice

Nama penyanyi rap sens4si, Caprice menjadi bualan ‘h4ngat’ ramai di media sosial apabila kerap melakukan pendedahan berhubung jen4yah seksval membabitkan golongan pendakwah.

Malah, pemilik nama Ariz Ramli ini juga prihatin mahu membel4 nasib seorang guru yang dikatakan dikenakan tind4kan tatatertib kerana bersuara mengenai silibus pendidikan terkini di media sosial.

Bagaimanapun, penolakan secara baik oleh guru dikenali Mohd Fadli Salleh itu dipercayai pvnca Caprice tergvris hati. Bagaimanapun, isu tersebut telah selesai kerana cikgu Fadli sudah tampil meminta maaf dan menerangkan pvnca sebenar.

Terbaharu, perkongsian seorang pengguna Facebook dikenali SZ Darwisyah mengenai kandungan tangkap layar Caprice di laman Instagram membuatkan ramai ‘mu4k’ dan ‘pen4t’.

Menerusi tangkap layar tersebut, Caprice mengatakan dia tidak cukup tidur selain meminta individu dimaksudkan tampil meminta maaf sebelum pasukannya memulakan kerja ‘risikan’ mengenai sisi gel4p sebenar kepada ramai.

Selain itu, tangkap layar berikutnya seolah-olah memberi bayangan terdapat seorang guru sering membuat jenaka secara terbuka mengenai pakaian dalam terhadap kanak-kanak.

Dia start dah, pen4t macam ni

Perkongsian itu mendapat pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai meluahka rasa muak dengan ‘drama’ yang dilakonkan oleh Caprice di media sosial.

Pembuli, gila publisiti

Selain itu, ada juga mengatakan tind4kan Caprice mahu mendedahkan ‘rahsia’ seseorang di khalayak umum seolah-olah sedang melakukan jen4yah bul1 siber.

Ger4mnya aku!

Jangan sampai aku suruh KKM paksa ‘tidurkan’

Sehingga kini, tidak tahu siapakah gerangan individu yang dimaksudkan oleh Caprice. Apa-apun, diharapkan agar Caprice terus membela nasib orang benar-benar memerlukan tanpa menj4tuhkan aib seseorang di media sosial.

Sumber: Facebook SZ Darwisyah

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *