Lelaki pernah ‘k4ntoi’ cur4ng didakwa sumb4t bekas isteri masuk penj4ra?

 

Sebelum ini, pernah tular berkenaan seorang peg4wai pervbatan yang dit4ngkap berlaku cur4ng oleh isterinya yang juga seorang doktor.

Lelaki itu telah ‘dit4ngkap’ berdua-duaan dengan wanita lain di dalam rumah. Difahamkan, pasangan suami isteri terbabit sudah bercer4i selepas kejadian tersebut.

Kej4mnya jadi lelaki

Nampaknya, isu berkenaan tidak habis disitu apabila ada satu dakwaan di media sosial mengatakan yang lelaki terbabit telah menyumb4t bekas isteri ke dalam lok4p.

Menerusi ciapan yang dibuat oleh elisa bustaman mengambil dari tangkapan layar yang diperoleh dari group Facebook, lelaki terbabit dikatakan telah menyebabkan bekas isterinya di penj4ra dengan alasan mel4nggar perintah mahk4mah berkaitan penjagaan anak.

Ulang alik ke penj4ra

Dalam tangkapan layar terbabit, bek4s suami didakwa memohon mahk4mah menj4tuhkan hukvman penj4ra kepada bekas isterinya. Wanita ini mempersoalkan tind4kan mahk4mah yang didakwanya berat sebelah dan tidak adil.

Lelaki tak nak bagi kerjasama

Menyir4p betul baca

Ciapan tersebut telah mendapat pelbagai maklum balas daripada netizen yang kebanyakkannya ger4m dengan apa yang berlaku.

Mereka juga berasa tindakan yang dilakukan oleh lelaki terbabit sangat kej4m sedangkan umum sedia tahu apa yang dilakukannya sebelum ini.

Eg0 seorang lelaki, anak2 jadi m4ngsa

Difahamkan, pendedahan terbabit telah diceritakan sendiri oleh sepupu kepada wanita itu.

Hin4 dan j1jik betul sekor ni

Ikuti perkembangan dari sepupu wanita terbabit

Difahamkan, doktor wanita itu kini tidak lagi di dalam penj4ra dan ia dibebaskan kira-kira selama 6 bulan. Pengguna Twitter itu memaklumkan jika ingin mengetahui perkembangan kes tersebut boleh mengikuti penulisan sepupu wanita terbabit di media sosial.

Sumber: Twitter @elisataufik

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *