Lebih 90 hari jaga suami s4kit, wanita sayu pimpin tangan sebelum dit4lak

Sebelum ini, pernah tular beberapa hantaran memaparkan seorang usahawan kosmetik, Siti Rohayu atau dikenali Ayu menjaga suaminya kerana lvmpuh akibat kem4langan jalan raya.

Lebih meny3ntuh hati, apabila usahawan wanita itu mendedahkan suaminya, Muhammad Ridhwan Mohd Zaki hampir hil4ng ing4tan, namun dia tidak pernah berpvtus asa menjaga demi melihat lelaki itu sembuh seperti sediakala.

Bagaimanapun, terdapat hantaran menyed1hkan apabila usahawan itu memberi bayangan dia dan suami akan berpis4h tidak lama lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Rohayu (@wanayu303)

Bahkan, dia dikenali Ayu dilihat memuat naik hantaran bergambar di hadapan Mahk4mah Rendah Sy4riah pada 11 Oktober lalu. Perkongsian gambar itu dipercayai dia sedang dalam proses pencer4ian setelah sekian lama menjaga suaminya yang tidak berdaya menguruskan diri sendiri sejak kem4langan.

“Ya Allah.. Semoga keputusan yang ku buat hari ini, adalah yang terbaik untuk semua orang, termaksud untuk diriku dan anak-anak. Sekuat mana pun sayang kita pada seseorang, kalau Allah kata dia bukan jodoh kita. Maka bukan lah,”tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Rohayu (@wanayu303)

Selamat tinggal Aby…

Terbaharu, Ayu dilihat membuat hantaran di laman Facebook memaparkan dia hadir bersama suami di Mahk4mah Sy4riah bagi urusan perpis4han itu.

Malah, dalam video itu kelihatan dia men4ngis sejurus masuk ke dalam kereta.

“Selamat tinggal Aby. Ummi buat keputusan dengan rela hati. Mungkin ini yang terbaik untuk saya dan suami supaya tiada perg4duhan mana-mana pihak dan bawa halu4n masing-masing.

@mummy_beauty buat kali terakhir umy ayu bersama abi???satu dunia menangis keranamu?##fypシ #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound – officialgtvid

@mummy_beauty amat sukar melepaskan orang yang kita sayang?tapi jika itu yang terbaik untuk semua pihak harus merelakan jua????semoga umy dan abi bersatu kembali??#fyp #fypシ #fypシ゚viral #fypdongggggggg ♬ suara asli – andre

Ramai tak faham

Malah, dia juga berharap agar orang ramai berhenti menabur fitn4h terhadap keputusan yang dilakukan olehnya seolah-olah mereka duduk serumah dengannya dan suami.

Ayu dah buat yang terbaik, semoga dipermudahkan urusan

Ramai warganet mendoakan agar Ayu tab4h menghadapi uj1an hidup dan dipermudahkan urusan akan datang kerana dia sudah membuat keputusan terbaik.

Sumber: Facebook Siti Rohayu, Instagram @wanayu303,  TikTok @mummy_beauty

About admin

Check Also

Aliff Syukri jumpa Shuhada nasihat selamatkan rumah tangga, netizen pula minta tinggalkan Hafidz Roshdi

TINDAKAN usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri memuat naik video bertemu dengan isteri pelakon Hafidz Roshdi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *