“Dia Ada Agama” – Did4kwa H4milkan Gadis Dan Kahwin Senyap-Senyap, Ibu Ismail Izzani Beri Respon

Minggu lalu, kecoh di media sosial mengenai seorang penyanyi popular kegilaan peminat wanita dikatakan terp4ksa berkahwin dengan seorang gadis kerana sudah terl4njur.

Bukan setakat terl4njur sahaja, bahkan perkahwinan mereka dikatakan mahu menutup perut si wanita tersebut yang dikatakan h4mil an4k lu4r nik4h.

Pelbagai spekulasi timbul sehingga ada pihak mengaitkan individu berkenaan dengan penyanyi Ismail Izzani dalam hal ini memandangkan tular beberapa gambar dipercayai majlis perkahwinan selebriti itu bersama seorang wanita.

Tidak berdiam diri, ibu kepada penyanyi berkenaan iaitu Datin Suliza Salam tampil bersuara mengenai dakwaan tidak berasas itu.

Memetik laporan Astro Gempak!, dia yang juga penyanyi zaman 1980-an menafikan seker4s-ker4snya dakwaan tersebut dan tuduh4n menerusi edaran DM Instagram mengatakan anaknya itu berkahwin secara diam-diam selepas mengh4milkan seorang wanita.

Suliza berkata, gambar berkenaan gambar berkenaan diambil ketika Ismail sebuah majlis perkahwinan rakannya, Amin Daniel iaitu anak Datuk Jamal Yunos, baru-baru ini.

“Kita tak naklah besarkan perkara ini. Budak perempuan tu anak orang. Apabila gambar dengan cerita seperti itu tersebar, nanti cem4rkan nama keluarga orang. Tak pasal-pasal orang s4man kita pula,”ujar Saliza.

Tambah Saliza, individu yang menyebarkan gambar tersebut berkemungkinan mempunyai mas4lah hati. Bagaimanapun, Suliza mengatakan anaknya, Ismail tidak mudah mel3nting selepas mendapat tahu mengenai hantaran DM berkenaan.

“Saya pun m4rah dekat Ismail, saya cakap dengan dia kena buat statement untuk jernihkan keadaan, yelah sampai rakan artis, Nourul Depp dari Bali pun kongsi benda tu dekat saya.
“Tapi, dia relaks je, katanya dia tak buat benda tu, jadi kenapa dia perlu beri kenyataan. Saya hormati anak saya sebab dia dewasa dari segi itu.
“Dia takda masa lah nak buat s3ks rambang, dia pun ada agama,”jelas Suliza.

Dalam masa sama, wanita itu turut menjawab status anak lelakinya itu dengan mengatakan,’Selagi dia belum bertunang atau berkahwin…. dia single, tanya jelah dia‘.

Sumber: Gempak!

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *