Seminggu Mimi Lana Men4ngis Pot0ng Rambut Pendek – “Bukan Sebab Putvs Cinta Atau Murvng Tapi …”

Pelakon Mimi Lana mendedahkan dirinya pernah berasa sed1h sehingga men4ngis setiap hari selama seminggu apabila dia terp4ksa mem0tong pendek rambutnya.

Jelas pemilik nama lengkap Mimi Roziana Zainal Abidin, 27, dia mengakui rambut merupakan anggota paling penting buat dirinya namun terpaksa dikorb4nkan demi menjayakan sebuah watak dalam filem terbaharu lakonannya yang bakal keluar nanti.

“Rambut saya adalah segalanya, mem0tong rambut pendek bukan lah satu benda yang indah buat perempuan macam saya.

“Tapi atas tuntut4n karakter untuk filem yang akan datang, saya terpaksa jugak p0tong. Sebab karakter yang saya bawak memang tidak sesuai berambut panjang.

“Bila rambut pendek ni, saya rasa hil4ng semua benda, hampir setiap hari men4ngis masa minggu pertama. Tapi lama-lama dah biasa dah,” katanya.

Mimi berkongsi perkara itu menerusi satu hantaran terbaharu di Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIMS (@missmimilana)

Dalam pada itu, Mimi turut menafikan dakw4an sesetengah pihak yang men4akwa dia mem0tong pendek rambutnya adalah disebabkan menghadapi masalah kemvrungan dan pvtus cinta.

“Kepada semua yang selalu tanya saya, kenapa? Tak suka lah rambut macam ni, sampai ada pernah cakap saya mvrung, pvtus cinta lah macam-macam lagi, bukan sebab itu ya, ini sebahagian dari kerja.

“Makin lama saya berlakon, sebenarnya makin banyak c4baran yang datang. Tidak boleh hanya korb4nkan per4saan dalaman tetapi luaran juga. Saya tetap suka kerja saya.

“Saya harap saya menang Oscar satu hari nanti, haha bergurau. Itu je nak kongsi, sayang semua,” tambahnya.
Sementara itu, diruangan balas, ramai yang memuji penampilan Mimi yang kelihatan lebih cantik berambut pendek termasuk beberapa rakan selebriti seperti Fazura, Ziana Zain dan Sharifah Rose.

Sumber : MH

About admin

Check Also

“Perempuan Ni M4ki Mak Aku Sebab Bu4ng Gambar Jesvs” – Adik Afiq Muiz

Sejak semalam hang4t diperkatakan mengenai kemelvt rumah tangga pelakon Afiq Muiz dan isterinya, Pachara Apin apabila kedua-duanya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *