“Mas4lah orang minda tertvtup adalah mulut yang selalu terbuk4” -Isteri Caprice

 

 

Instagram selebriti terkenal, Caprice dilihat r4ncak sejak beberapa hari kebelakangan ini apabila dia memuat naik tangkapan layar yang dihantar beberapa individu didakwa m4ngsa am4ng seksval kepada seorang pendakwah.

Bukti-bukti yang ditunjukan itu dikatakan akan dibawa ke pihak berkuasa supaya pendakwah yang mempunyai kes di mahk4mah itu tidak terlepas dari hukum4n selepas did4kwa dengan 5 kes4lahan tersebut walaupun dia mengaku tidak bersal4h.

Isu Caprice dengan PU Syed

Disebabkan kesungguhan selebriti itu, PU Syed telah menegvrnya dan sempat meminta untuk Caprice lebih menjaga aurat isteri daripada sibvk menguruskan hal yang belum terbukti salah.

Oleh kerana tidak terima isterinya dih3ret dalam permas4lahan terbabit, penyanyi rap itu telah meminta agar PU Syed membuat permohonan maaf.

Lu4han isteri Caprice

Susulan daripada kek4lutan tersebut, isteri kepada Caprice dikenali sebagai Farra Inalis telah menulis di ruangan Instagramnya dengan meluahkan apa yang dirasai pada saat ini.

“Mas4lah orang yang berfikiran tertutup adalah mulut mereka sentiasa terbuka,” tulisnya.

Diam bukan bererti sal4h, kita tengok kebenaran dia

Ruangan komen di Instagram Farra Inalis turut dipenuhi dengan maklum balas daripada netizen yang mengeluarkan pendapat-pendapat mereka.

Ada diantaranya yang berasa k4sihan melihat wanita itu kerana namanya secara tiba-tiba terheret dalam masalah  tersebut.

Dalam pada itu, ada juga yang memintanya untuk menasihati suami supaya lebih berhati-hati dalam memperjuangkan sesuatu kerana ia boleh jadi tidak disenangi oleh beberapa pihak.

Lebih baik awak n4sihatkan suami tu

Ramai sokong Farra

Banyakkan bers4bar Farra

Kesi4n dekat isteri tu Caprice

PU Syed dah minta maaf

Walau bagaimanapun, PU Syed sudahpun membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Caprice serta isteri menerusi Facebooknya.

Caprice juga turut berterima kasih kepada pendakwah tersebut kerana tidak memanjangkan isu dan memohon maaf diatas kata-katanya yang kurang sopan sebelum ini.

Sumber: Instagram farra_inalis

 

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *