Beng4ng disuruh urus aurat isteri, Caprice minta PU Syed mohon maaf

Penyanyi rap, Caprice memberi tempoh 24 jam kepada Pencetus Ummah (PU) Syed yang secara tiba-tiba menegur aurat isterinya ketika memberi pandangan berkaitan kes am4ng seksval yang melibatkan Pencetus Ummah (PU) Azman.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Caprice di laman Instagramnya, dia meluahkan rasa pelik mengapa pendakwah bebas itu ‘memetik’ nama isterinya walhal kes tersebut tidak ada kaitan sama sekali dengan insan yang dicintainya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiger of AlQuds (@capricedaddycap)

Beng4ng dengan tindakan ber4ni yang dilakukan oleh PU Syed, Caprice telah menghantar mesej kepada pendakwah berkenaan untuk meminta penjelasan mengenai perkara tersebut.

Bukan itu sahaja, Caprice turut memberi masa dalam 24 jam untuk melakukan permohonan maaf secara terbuka jika tidak mahu rahsianya pula dibongkarkan kepada umum.

Malah, Caprice turut memberi amaran keras kepada pendakwah ini agar tidak menyentuh hal peribadinya dalam kes tersebut meandangkan ia langsung tiada kaitan dengan keluarganya.

Sebelum ini, PU Azman menjawab kritikan yang dilemparkan netizen apabila dia dilihat membisukan diri terhadap kes am4ng seksval yang berlaku kepada PU Azman.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh PU Syed di laman Instagramnya, dia meluahkan rasa b1nggungnya kerana ada pihak yang mendes4k dia untuk memberikan pandangan walhal kes itu masih disiasat oleh pihak pol1s.

Namun begitu, disebalik pandangan yang diberikan, dia sempat menyelit nama Caprice yang dilihat sedang rancak menyiasat kes PU Azman dan memintanya untuk urus aurat isteri terlebih dahulu sebelum menjadi Tiger of Al-Quds.

Sumber: Instagram @pusyed_official@capricedaddycap

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *