Video Zamani Terpaksa Didukung Waktu Turun Pentas Undang Seb4k; “Orang Yang S4kit Tul4ng Belakang Sahaja Tahu…”

Bakal menjalani pembed4han tul4ng belakang pada awal November ini, penyanyi Zamani Ibrahim, 51, dilihat masih lagi aktif memenuhi undangan persembahan yang diterimanya.

Terbaharu, vokalis kumpulan Slam itu diundang menjayakan persembahan di Pesta Orkid, Dataran Rompin, Pahang yang diadakan pada Isnin lalu.

Menerusi satu video yang tular di TikTok, ia mengundang rasa seb4k di kalangan peminat Zamani apabila menyaksikan penyanyi itu suk4r untuk turun dari pentas sebaik selesai membuat persembahan sehingga terpaksa didukung.

Rata-rata peminat yang melihat rakaman itu melahirkan perasaan sed1h dan seb4k malah turut mendoakan agar pembed4han yang bakal dilalui Zamani nanti berjalan lancar dan dipermudahkan Allah SWT.

@azuraudanggalah Sedih lihat keadaan Zamani sewaktu habis show malam tadi di dataran Rompin.. kebetulan aku ada kt situ dan sempat lh rakam.. nk ajak selfie dh tk sampai hati tgk keadaan dia..semuga diangkat segala kesakitan dan diberi kesembuhan kepada Zamani..#Allahu #sebak #zamanislam_official ♬ Gerimis Mengundang – Album Version – Slam

“Kebetulan saya ada di situ dan sempatlah rakam. Nak ajak selfie tak sampai hati tengok keadaan dia. Semoga diangkat segala kes4kitan dan diberi kesembuhan kepada Zamani,” ujar pemilik video berkenaan, @azuraudanggalah.

“Allahuakbar. Ya Allah berilah dia kekuatan dan permudahkan segala urusan buatnya. Amin.

“Sed1h lihat keadaan Zamani sewaktu habis show malam tadi (Isnin) di Dataran Rompin.

“Orang yang s4kit tulang belakang sahaja tahu macam mana rasa dia. Saya yang bengk0k sikit pun orang nampak jalan kita tak betul, lagikan Zamani,” komen beberapa netizen.

Zamani dijadualkan menjalani pembed4han pada awal November depan akibat masalah tulang belakang melengkung atau skoliosis yang dideritanya sejak 2019.

Penyanyi itu sempat mengadakan konsert solo, Konsert Doa Buat Zamani Unplugged pada 30 September lalu dan terakhir pada hujung bulan ini bersama beberapa artis lain di Istana Budaya.

Sumber : Mh

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *