PU Azman did4kwa lakvkan am4ng s3ksual kepada 2 remaja lelaki

PU Azman atau nama sebenarnya, Azman Shah Alias, 41 hari ini telah hadir ke Mahk4mah S3ksyen Seremban atas lima pertvduhan am4ng seksval terhadap dua remaja lelaki tahun lalu.

Hadir memakai kurta biru

Menerusi lap0ran dari Kosmo! PU Azman dilihat hadir memakai baju berwarna biru gelap dengan diiringi pihak berkvasa sambil menutup kedua-dua tangannya dengan kain.

@kosmoonline Penceramah selebriti, PU Azman didakwa di Mahkamah Sesyen Seremban hari ini atas lima pertuduhan amang seksual terhadap dua remaja lelaki tahun lalu. #puazman ♬ original sound – Kosmo!

Tiga pertvduhan melib4tkan remaja 17 tahun

Walau bagaimanapun, pend4kwah tersebut meng4ku tidak bers4lah selepas pertvduhan dibacakan di hadapan Hakim Datin Surita Budin.

Merujuk kepada tiga pertvduhan, PU Azman atau biasa dipanggil Cik Mandi katakan telah melakukan amang seksval fiz1kal ke atas remaja lelaki berusia 17 tahun dengan cara mel4kukan perbvatan kelvcahan melampau.

Kes4lahan itu dilakvkan antara pukul 3 hingga 5 pagi di ruang tamu dan t4ndas di sebuah rumah di Taman Tiara Sendayan di Nilai pada 6 Julai lalu.

Berdepan dua pertvduhan terhadap remaja 16 tahun

Selain itu, tertuduh turut berdepan dua pertvduhan melakukan am4ng seksval fiz1kal ke atas mangsa remaja lelaki berusia 16 tahun 10 bulan.

Kesal4han itu dilakukan di dalam sebuah bilik di rumah yang sama lebih kurang pukul 8.30 malam hingga 12 tengah malam, 5  Februari lalu dan di ruang tamu rumah sama antara pukul 3 hingga 6 pagi, 6 Julai lalu.

Berikutan itu tertvduh did4kwa melakukan kes4lahan di baw4h S3ksyen 14(a) Akta Kes4lahan-Kesal4han S3ksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.

Beri kerjasama yang baik

Walau bagaimanapun, peguam yang mewakili tertvduh Mohamad Zahid Ahmad telah memohon jaminan yang rendah atas alasan pend4patan anak guamnya terjejas sejak dir3man bulan lalu dan memerlukan bantvan keluarga untuk menjaminnya.

“Beliau juga telah hadir hari ini dan menunjukkan kerjasama yang sangat baik.
“Tertvduh berusia 41 tahun adalah seorang bujang dan turut men4nggung keluarga di Rantau, Seremban,” katanya

8 Disember serahan dokumen

Mahk4mah kemudian menetapkan jaminan RM40,000 bagi kesemua pertvduhan dan tertvduh dil4rang menghampiri m4ngsa serta s4ksi pend4kwaan sehingga k3s selesai.

Tertvduh juga perlu mel4por diri di balai polis berhampiran pada Sabtu pertama setiap bulan dan paspot diserahkan kepada mahk4mah.

Tarikh sebutan semula k3s ditetapkan pada 8 Disember depan untuk serahan dokumen.

CIk Man ucap terima kasih yang doakan dia

PU Azman ketika ditemui selepas membayar duit jaminan pada pukul 2.40 petang tadi mengucapkan terima kasih dan menghargai doa daripada semua pihak.

“Terima kasih kerana sudi menunggu dan Cikman menghargai doa daripada semua pihak. Alhamdulillah hari ini proses pertuduhan diserahkan kepada peguam,” katanya.

Terdahulu, seorang pend4kwah selebriti yang juga seorang pelakon dimaklumkan telah dihadapkan ke Mahkamah Klang, Selangor dan direm4n selama enam hari untuk membantu si4satan berhubung k3s amang seksval.

Individu terbabit dipercayai melakukan am4ng seksval fizikal terhadap beberapa remaja lelaki baw4h umur selepas pihak p0lis menerima beberapa lap0ran daripada mereka berhvbung tindakan pend4kwah berkenaan.

Susulan daripada berita itu, nama PU Azman telah ‘dipetik’ netizen mem4ndangkan media sosialnya tiba-tiba sahaja ‘sepi’ dan dia juga telah dig4ntikan dalam sal4h satu program radio secara tiba-tiba.

Namun, pada minggu lalu, pend4kwah berkenaan telah berkongsi gambar bersama ahli keluarga dimana dirinya kelihatan sedikit kurus dan cengkvng berbanding sebelum ini.

Sumber: Kosmo (Nor Shafawati yup), TikTok @kosmoonline

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *