Penyanyi lelaki popular terp4ksa kahwin, isteri h4mil anak lu4r nik4h sebab terl4njur

Tiada angin, tiada ribut, ‘p4nas’ di media sosial mengenai seorang penyanyi lelaki popular yang dikatakan terpaksa berkahwin dengan seorang gadis kerana sudah terlanjur. Macam tak percaya, tapi itulah kenyataan.

Menurut laporan BOOM!, penyanyi lelaki berkenaan sebenarnya artis kegilaan ramai gadis di luar sana dan sumber turut berkongsi sebuah foto menunjukkkan dia bersama seorang wanita cantik jelita dan kedua-duanya sedondon memakai pakaian berwarna putih.

Difahamkan mereka baru sahaja bernikah selepas penyanyi lelaki itu baru putus cinta dan wanita tersebut bukanlah sesiapa dalam industri hiburan.

Bukan setakat terlanjur sahaja, bahkan perkahwinan mereka dikatakan mahu menutup perut si wanita tersebut yang dikatakan hamil anak luar nikah.

Astagfirullah, sekiranya betul dakwaan yang diberikan oleh pemberi maklumat tersebut, maka tidak hairanlah jika penyanyi lelaki berkenaan digelar buaya darat ataupun playboy oleh bekas kekasihnya sebelum ini.

Didoakan semoga pasangan tersebut insaf dan kembali ke pangkuan jalan.

Semoga pasangan dimaksudkan insaf dan menghadapi kehidupan mendatang dengan bahagia hingga ke syurga.

Sumber: BOOM! (Deegun Rahman)

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *