Katak Hitam Mvncul Depan Rumah, Rita Rudaini Jadi M4ngsa S1hir

Lama tak dengar cerita tentang Rita Rudaini, baru-baru ini pelakon itu mended4hkan ada individu yang d3ngki dirinya sehinga meng4nggu hidupnya sekeluarga.

Memetik Xtra, menerusi temu bual bersama Melodi, Rita melu4hkan rasa hairan mengapa ada individu yang d3ngki dengan dirinya.

Dedah Rita, ada individu yang tidak dikenali sanggup mencari rumahnya di kampung dan meng4nggu keluarganya. Malah, katak hitam yang sudah m4ti turut ditemui di depan rumahnya.

“Masih lagi ada orang yang d3ngki sedangkan saya tak bersuami, tiada ‘job’, masih lagi orang d3ngki, kenapa ya? Malam-malam dia mer4yau, orang kampung tanya cari rumah siapa, individu itu cakap ‘rumah Rita Rudaini’ dan berkata  ‘saya kawan Rita’.

“Keesokannya, ibu saya tengah menyapu s4mpah tiba-tiba ternampak katak hitam dah m4ti depan rumah, katak itu macam baru, hitam dan dah m4ti.

“Seminggu selepas itu pula, individu itu datang lagi ke rumah dengan mengetuk pintu hampir setengah jam, kemudian dia mer4yau di depan rumah sambil tengok sekeliling, ibu saya cakap rupa paras individu tersebut dalam keadaan elok,” katanya.

Kata Rita lagi dia pernah kerap berm1mpi perkara-perkara bvruk namun meng4nggap itu hanyalah mainan tidur. Rita berkata dia tidak kenal dengan individu yang melakukan perkara bvruk tersebut.

“Saya juga nampak sesuatu kat rumah. Alhamdulillah hari-hari kami amalkan baca Al-Quran, kalau tuhan itu nak izin, jadi juga, kalau tak izin, maka tak jadi lah.

“Saya tak kenal tapi kami terfikir mungkin orang ini ada tak puas h4ti bukan daripada segi kerjaya, mungkin ada ‘personal’ lain yang s4kitnya hati tengok Rita Rudaini.

“Selagi Rita ada, dia rasa tak senang. Dia tak puas hati secara dalaman dengan saya, kalau boleh dia nak Rita Rudaini lenyap, jadi dia rasa lega,” katanya.

Dalam pada itu, Rita menegaskan dia tidak akan mem4afkan sesiapa yang pernah melvkakan hat1nya serta anak-anaknya. Ujarnya, apa yang orang lakukan padanya, dia akan ingat sampai m4ti serta meng4kui dia memang pend3ndam.

“Yang membvrukkan saya, saya masih ingat lagi bila saya kena ‘troll’ dengan netizen. Saya tidak hairan dengan semua itu. Saya memang pend3ndam, apa yang orang buat kat saya, saya akan ingat sampai m4ti.

“Saya sejenis orang yang kalau dah car1kkan hati saya, sorry saya takkan ma4fkan, mana tahu Tuhan nak bukakan hati saya dan lembvtkan hati saya untuk maafkan, ya, tapi buat masa ini, tidak. Sesiapa yang telah mer0bekkan hati saya dan anak-anak saya, tidak akan saya m4afkan,” katanya.

SUMBER :  XTRA

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *