Jadi punc4 kem4lang4n, pemandu dida4wa anak Tan Sri berlumb4 ketika mabvk?

Sejak semalam, tular di media sosial terutamanya di Twitter apabila ada pihak yang mencari individu yang dikatakan menjadi pvnca kemal4ngan di lebuhraya Persekutuan sehingga m4ngsa-m4ngsa mengalami keced3raan par4h.

Kem4lang4n sebab kecu4ian orang lain

Menerusi perkongsian di Twitter milik @NabilahAnafi, dia sedang mencari pemilik kereta yang didakwa menyebabkan kemal4ngan beberapa kender4an lain sehingga adiknya turut menjadi m4ngsa.

Didakwa berlumb4 hingga sebabkan kem4langan

Dalam perkongsian tersebut juga, dia mendakwa bahawa individu yang mel4nggar adik serta rakannya itu dalam keadaan m4buk dan sedang berlumb4 dengan kenderaan lain.

Difahamkan, ada beberapa lagi kenderaan turut terlibat dalam kejadian tersebut dan adik kepada pengguna Twitter itu telah dil4nggar dari arah tepi.

Setakat ini, ada di antara m4ngsa yang mengalami keceder4an di tengkorak dan berada di dalam bilik pembed4han bagi menyelamatkan nyawa mereka.

Katanya anak Tan Sri?

Dia juga turut menyertakan gambar kereta yang mengakibatkan kem4langan tersebut kerana mereka yang terlibat difahamkan telah melarikan diri  meninggalkan kenderaan.

Tambahnya, individu itu dipercayai merupakan anak kepada seorang Tan Sri di Malaysia.

Minta ba4tuan cari suspek

Sehubungan dengan itu, pengguna Twitter berkenaan memohon orang ramai membantunya mencari maklumat tentang pemilik kenderaan yang menjadi punca kem4langan tersebut bagi membantu siasatan pihak berkuasa.

Siaran media pihak pol1s

Pihak pol1s juga telah mengeluarkan siaran media berhubung kemalangan berkenaan dan meminta s4ksi atau orang ramai yang mempunyai maklumat tampil  membantu sias4tan.

Sumber: Twitter @NabilahAnafi

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *