“Tajuk Berita Jauh Sangat Beza” – Tok Ti Terkil4n Kenyataan Disal4h Gunakan Pengamal Media

Baru-baru ini, penyanyi nombor satu Malaysia, Dato Siti Nurhaliza membuat satu kenyataan yang mengatakan enggan anaknya, Aafiyah ikut jejak langkahnya dengan menjadikan bidang nyanyian sebagai pilihan kerjaya.

Tok Ti lebih gemar anak sulungnya itu memilih untuk jadi seorang ahli perniagaan apabila melangkah ke alam pekerjaan nanti, tapi tidak menolak sekiranya Aafiyah dikurniakan bakat nyanyian dan memilih untuk menjadi seorang penyanyi.

Kenyataan disal4h guna

Terbaru! Penyanyi nombor satu tanah air itu memuat naik satu hantaran di Instagram dan meluahkan rasa terkil4n apabila terdapat pengamal media yang menukar fakta mengenai kenyataannya tentang Aafiyah baru-baru ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Menerusi screenshot tersebut, media tersebut menulis tajuk yang mengatakan bahawa Tok Ti lebih gemar Aafiyah jadi ahli politik. Padahal tiada langsung kenyataan seperti itu yang dinyatakan.

Tajuk berita ini jauh berbeza sekali dengan jawapan saya. Saya tidak pernah menyebut saya lebih gembira jika Aafiyah menjadi ahli politik seperti yang ditulis.

Pastikan dulu sebelum sebar tak kira siapapun agar perkara sebegini tidak terjadi.

Apa pandangan korang?

Kredit: Instagram Tok Ti

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *