Sed4p berib4 di taman, aksi mesr4 dua remaja dicemvh -“Seronok kena belai”

Baru-baru ini, tular sebuah video dua orang remaja berpakaian t-shirt sekolah sedang bermesr4 di sebuah taman yang tidak diketahui lokasinya telah mencetuskan krit1kan reaksi ramai.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @azr_mentarang di laman TikToknya, kelihatan seorang remaja lelaki sedang berib4 di atas peh4 seorang pelajar wanita tanpa mengh1raukan orang yang berada di sekeliling mereka.

“Budak-budak sekarang. Tempat awam pun nak mengurut kepala,” tulis individu yang memuat naik rakaman itu ke laman TikTok.

Bagaimanapun, hantaran tersebut telah dipadam oleh individu terbabit di aplikasi tersebut kerana bimbang menjadi fitn4h kepada kedua-dua remaja terbabit.

Ris4unya tengok budak-budak sekarang ni

Menjengah ke ruangan komen sebuah portal yang turut berkongsi video terbabit, rata-rata netizen meluahkan rasa kebimbangan mereka susulan masalah sosial yang berlaku dalam kalangan remaja.

Husnuzon, mungkin adik beradik

Bukan itu sahaja, ada juga netizen memaklumkan berkemungkinan mereka berdua adalah adik beradik dan disebabkan itulah pelajar tersebut berani bertindak sedemikian.

Mereka menegaskan ibu bapa perlu memainkan per4nan yang sangat penting dalam memantau keadaan anak masing-masing untuk menggelakkan sebarang kejadian yang tidak diingini berlaku di kalangan anak remaja.

Sumber: Instagram @mStar, TikTok @azr_mentarang

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *