Roslan Shah ‘live’ dengan Sajat, kongsi cerita dir4b4 Pak Arab ketika umrah

Nama usahawan kontr0versi, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat sememangnya kerap menjadi bualan netizen di media sosial walaupun dia sudah menetap di Australia.

Dia yang kerap membuat live di media sosial telah berbual bersama seorang artis kelahiran Singapura iaitu Roslan Shah sambil disaksikan pengikut mereka berdua.

Pulak dah kena r4ba dengan orang Arab

Dalam live berkenaan, Roslan atau biasa disapa Cik Lan telah berkongsi cerita dengan Sajat perihal dirinya yang dir4ba ketika di Tanah Suci.

Menerusi video yang dikongsikan boom.malaysia, pengacara kontr0versi itu mengatakan dia telah dir4ba oleh lelaki Arab berusia dalam lingkungan 60 tahun. Dia memaklumkan telah dihampiri lelaki terbabit sebelum pvnggungnya dig0sok.

“Cik Lan pun cakap Astagfirullahalazim, Cik Lan nak m4rah tapi tak boleh m4rah. Dia r4ba pastu jemaah lain nampak, dia cakap, h4ram har4m h4ram,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOOM! (@boom.malaysia)

Live saja2. Cuma kongsi cerita

Walau bagaimanapun, menerusi Insta Story selebriti berkenaan, dia memaklumkan live dan cerita yang dikongsikan ketika berbual dengan Sajat adalah secara spontan dan tidak membawa maksud negatif.

Dia juga meminta orang ramai supaya tidak salah faham dan memikirkan yang bukan-bukan kerana dia masih lagi berada di Tanah Suci.

“Cik Lan berbual secara spontan saja live TikTok dengan Sajat…” tulisnya.

Masih berada di Mekah tunai umrah

Difahamkan, ketika ini Roslan Shah masih berada di Mekah bagi mengerjakan umrahnya. Dia juga telah berkongsi video sedang berdoa di hadapan Kaabah dengan pemandangan jemaah yang turut sama melakukan ibadah tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roslan Shah (@realroslanshah)

Sumber: Instagram boom.malaysia, realroslanshah

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *