Cinta Azri Iskandar & tunang masih utuh, bakal nikah cuti sekolah hujung tahun

Sejak pertengahan tahun ini, kisah percintaan antara pelakon terkenal, Azri Iskandar dengan seorang wanita dikenali sebagai Azra Diera Abdul Hamid telah menjadi perhatian.

Difahamkan, mereka telahpun bertunang pada 23 Jun 2022 di kampung halaman wanita itu di Kangar, Perlis.

Cinta tetap utuh walau terima pelbagai kec4man

Menerusi laporan dari Gempak, Azri memaklumkan yang hubungan cinta dirinya dan Azra masih lagi utuh walaupun telah melalui pelbagai kontroversi sejak mereka memaklumkan bahawa sedang menjalinkan hubungan.

“Hubungan saya dengan Ara okay saja. Cinta saya pada Ara pun masih sama… tak ada yang berubah walaupun dih1na h4ters.
“Ara pun sama, tetap teguh dengan cinta dan perancangan kami bernikah dan hidup bersama. Saya dah dewasa, dah lama pun dalam industri.
“Jadi, tak goy4ng dengan kata-kata orang lagi. Insya-Allah mungkin cuti sekolah dalam hujung tahun ini, kami akan disatukan.
“Sekarang saya tengah kumpul duit kahwin… masih belum cukup. Cinta saya pada Ara,” kata Azri.

Kahwin hujung tahun nanti

Tambah pelakon tersebut lagi, dia dan Azra akan berkahwin pada cuti sekolah hujung tahun ini. Namun, dia akui yang bakal isterinya masih f0bia dengan kec4man yang diterima tempoh hari sehingga ibunya p3ngsan dan dikejarkan ke hospit4l.

“Sehingga kini, Ara masih fobia dengan insiden ibunya pengs4n. Sampai sekarang masih ramai h4ters yang kecam saya… nak kahwin pun kena kec4m,” katanya lagi.

Untuk rekod, Azri Iskandar telah bercerai dengan aktres hebat Ellie Suriaty pada 17 Mei lalu selepas 19 tahun melayari bahtera perkahwinan.

Pasangan berkenaan telah dikurniakan dua cahaya mata iaitu Azrell Omar, 17, dan Nur Azreen, 13. Manakala, Azri turut mempunyai tiga orang anak hasil perkahwinan pertamanya  iaitu Muhammad Afiq Iskandar, 31; Farah Qistana, 29; dan Nur Anis Mastura, 27.

Sumber: Gempak

About admin

Check Also

Ri4k Wajah Pelajar-Pelajar Tahfiz Ketika Dolla Buat Persembahan Di Majlis Iftar Tarik Perh4tian Net1zen

Baru-baru ini tvlar satu v1deo menunjukkan penyanyi kumpulan wanita, Dolla menyanyikan lagu raya dalam satu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *