“Memang dari dahulu saya seks1, pakai seluar pendek”- Eyka Farhana

Pelakon sensasi, Eyka Farhana mengakui sejak daripada dahulu lagi dia berpenampilan seks1 seperti mana yang didakwa netizen sejak kebelakangan ini mengenai penampilannya yang sering mencolok mata.

Ujar Eyka, dia lebih selesa untuk mendiamkan diri daripada menjawab segala persoalan serta kec4man netizen terhadap dirinya berkenaan isu pemakaiannya yang terlalu terdedah di media sosial.

“Bila sebut tentang s3ksi, perkara ini bersifat subjektif sebenarnya. Sebab dari dulu lagi orang sudah tahu saya begitu (s3ksi). Saya memang pakai seluar pendek. Malah ada juga artis lain yang lebih s3ksi, namun pendapat netizen berbeza pula terhadapnya,” katanya.

Tambah pelakon yang berusia 28 tahun itu lagi, dia menganggap ramai yang terkejut dengan penampilannya yang s3ksi disebabkan dalam drama dia sering memakai pakaian yang lebih tertutup dan sopan berbanding kehidupannya yang sebenar.

Malah, Eyka turut memaklumkan jika penampilannya terlalu keterlaluan sehingga membuatkan netizen kurang senang, dia tidak akan memakai pakaian yang terlalu s3ksi kelak di hadapan umum.

“Mungkin sebab kebanyakan pakaian saya ketika berlakon sopan dan tertutup. Jadi bila sesekali saya pakai pakaian terdedah seperti skirt misalnya, penampilan saya menjadi isu bagi netizen.
“Jadi netizen sebenarnya sudah terbiasa tengok saya sopan dalam drama, tapi bila di luar begitu (s3ksi). Tapi kalau betul pakaian yang saya pakai itu dikatakan sangat keterlaluan, saya tidak akan pakai lagi selepas itu,” ujarnya lagi.

Disoal mengenai hubungannya bersama pemain bola sepak terkenal, Eyka enggan untuk mengulas dengan lebih terperinci perkara itu dan dia menyifatkan netizen lebih mengetahui perkara yang sebenar.

Sumber: Kosmo (Mohammad Shahemy Azmi)

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *