12 tahun bersama, mas4lah kewangan punc4 sebenar Hasnol cer4i isteri

Masal4h kewangan menjadi pvnca sebenar bagi penyanyi, Hasnol dan isteri Marina Mohin mengambil keputusan untuk bercer4i selepas 12 tahun mendirikan rumah tangga.

Menurut laporan mStar Online, penyanyi berusia 52 tahun itu berkata, perkahwinan mereka mula goy4h disebabkan perkara itu sehingga sukar mewujudkan persefahaman.

“Saya mengakui sudah lama tidak mempunyai pendapatan tetap.
“Tidak dinafikan keadaannya (Marina) lebih stabil berbanding diri saya… mana maru4h saya sebagai lelaki kalau saya tidak dapat menanggung segala-galanya?
“Jadi, saya mengambil keputusan untuk mengundur diri,” kata pemilik nama Hasnol Hassan Ariff itu.

Bagi hak penjagaan anak perempuan mereka, penyanyi Laguku Untukmu itu menyerahkan kepada bekas isterinya selain berharap dirinya mampu meraih pendapatan tetap.

“Bekas isteri lebih layak dalam hak penjagaan anak kami kerana dia mempunyai kerja tetap.
“Insya Allah, jika dibuka pintu rezeki semula, saya akan bertanggungjawab bukan hanya anak saya bersama Marina tetapi anak-anak yang lain dengan bekas isteri pertama,” ujarnya lagi.

Terdahulu, dia melafazkan cer4i talak satu terhadap wanita berusia 52 tahun itu di Mahkamah Syariah Daerah Hulu Langat, Bangi pada tengah hari tadi.

Untuk rekod, Hasnol memiliki tiga anak iaitu Aqeef Hayyat, 27, Aqeef Hilman, 24 dan Hanna Aeesya, 18, hasil perkahwinan pertama dengan bekas isteri Akhmarzuraikha Salleh.

Maria pula mempunyai tiga cahaya mata iaitu Zafirah, 28, Ilya Zulaikha, 27 dan Muhammad Aliff Imran, 22, hasil perkahwinan dengan bekas suami pertama.

Sumber: mStar Online (Ain Norman)

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *