Sharifah Zarina tak kisah anak dikec4m berpelvkan dengan lelaki bukan m4hram

Umum mengetahui pelatun lagu berjudul Langit Ketujuh iaitu Sharifah Zarina mempunyai seorang anak perempuan yang cantik dan terkenal di platform TikTok.

Mereka dua beranak itu bukan sahaja mempunyai hubungan yang cukup akrab, malah penyanyi berusia 41 tahun itu menyatakan dia tidak mengh4lang anaknya, Athalia Deena Baswani sekiranya mahu mengikuti jejaknya dalam industri hiburan.

Anak Sharifah Zarina pelvk TikTokers Elliot James Reay

Terbaharu, nama anak Sharifah Zarina menjadi bualan ramai apabila memuat naik video berpelvkan dengan seorang lelaki di platform tersebut.

Menerusi video dimuat naik, Athalia dilihat berjalan bersahaja sambil bermain dengan rambutnya sebelum ‘berl4ga’ bahu dengan seorang lelaki yang juga personaliti media sosial England, Elliot James Reay.

Apa yang menjadi perhatian ramai adalah Athalia dilihat berpelukan dengan Elliot James sebagai tanda bertegur sapa. Dalam pada itu, Athalia turut menyertakan kapsyen “Reaksi apabila: Terjumpa dengan penyanyi yang selalu berduet dalam TikTok

@officialathalia What a coincidence ? @@Elliot James Reay##fyp##tiktokmalaysia##trend ♬ Up by Olly murs. – ? Havy ?

Macam tu je dia pelvk lelaki bukan m4hram..

Perkongsian itu menerima banyak kecaman daripada warganet di mana ramai meluahkan rasa berang dan ketidakpuasan hati Athalia yang dilihat tidak segan silu memelvk lelaki bukan mahram.

Mak tak m4rah ke?

Selain itu, ada yang mempersoalkan reaksi Sharifah Zarina apabila melihat anaknya berpelukan dengan lelaki bukan mahram.

Ingat sikit mak awak tu artis terkenal

Malah, ada yang meninggalkan pesanan supaya Athalia lebih berhati-hati dan menapis terlebih dahulu setiap hantaran yang mahu dikongsikan di media sosial memandangkan ibunya, Sharifah Zarina seorang artis terkenal.

Tak salah nak kec4m tapi biarlah mentioned nama yang betul

Tidak kurang juga ada yang memetik nama artis tersebut supaya memberi sedikit nasihat buat anaknya yang dilihat berpelvkan sakan dengan lelaki di luar sana.

Bagaimanapun, individu terbabit salah memetik nama Sharifah Sakinah dalam video berkenaan sehingga mendapat perhatian Sharifah Zarina sendiri.

Pemilik nama Sharifah Zarina Wan Hassan berkata, dia tidak kisah sekiranya warganet mahu mengecam dan mengkritik anaknya, Athalia. Tetapi, biarlah memetik nama individu yang sebenar dan bukannya orang lain.

“Saya tak kisah kalau ada yang nak bagitahu saya, anak saya dikecam atau orang kutuk anak saya ke, saya tak kisah.
“Tapi, tolonglah tagged saya ya. Jangan tagged artis lain. Itu Sharifah lain, ini Sharifah lain,”ujarnya.

@realsharifahzarina Replying to @Pand4iman? Sorry @Sakinah ♬ original sound – Sharifah Zarina

Sumber: TikTok @realsharifahzarina@officialathalia

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *