Selamba tunjuk jari teng4h, ramai krit1k sikap Noh Salleh-“Makin tervk haji ni”

Sebelum ini, nama nama vokalis kumpulan Hujan iaitu Noh Salleh menjadi bualan h4ngat warganet apabila tular sebuah video memaparkan kelakuannya yang melud4h ke arah penonton dianggap kurang sopan dan keterl4luan di konsert Hausboom Music 2022.

Terbaharu, tular pula video dimana dia menunjukkan jari tengah kepada peminatnya yang menegurnya ketika berada di konsert tersebut telah meraih kritikan serta reaksi negatif daripada umum.

Menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna @Izzat Radzuan di laman TikToknya, dia merakam gelagat penyanyi itu dan dia sendiri tidak menyangka akan menerima simbol jari tengah daripada Noh Salleh.

@izzat.radzuan Hausboomm 2022! #hausboommusic #hausboom ♬ original sound – onefaridzuan

Apa kena la dia ni, makin tervk dah!

Susulan itu, rata-rata netizen meluahkan rasa kurang senang dengan tindakan spontan dilakukan oleh penyanyi yang berusia 37 tahun itu kerana simbol jari yang ditunjukkan adalah tidak sopan sama sekali memandangkan dia mempunyai gelaran haji.

Kenapa dengan dia ni? Makin pelik dah

Malah, mereka turut tidak menyangka serta terkejut penyanyi tersebut akan berkelakuan seperti itu dan menyoalkan sikap Noh yang semakin menjadi-jadi berbanding dengan sebelum ini.

Sumber: TikTok @Izzat Radzuan

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *