Pelvk lelaki sambil menari, Emma Maembong asyik ‘p4rty’ di kelab malam?

Nama Emma Maembong rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Baru-baru ini, dia telah berkongsi video menunjukkan style rambut barunya apabila memotong pendek rambut panjang yang biasa menjadi identiti pelakon kelahiran Terengganu itu.

Menari pelvk siapa tu?

Namun begitu, menerusi beberapa perkongsian yang dibuat oleh selebriti Fara Mendoza di aplikasi TikTok, dapat dilihat Emma sedang berhibur di sebuah lokasi dipercayai kelab malam bersama beberapa lagi individu yang dikenali di media sosial.

@faramendoza_

♬ Mi Gente – J Balvin & Willy William

10 tahun dah bersahabat

Emma dilihat sedang menari sambil memelvk seorang lelaki di hadapannya bersama beberapa lagi kenalan yang turut asyik menggerakkan badan mengikut alunan muzik.

Dalam pada itu, Fara Mendoza turut berkongsi gambar bersama Emma dengan kapsyen menghargai persahabatan mereka yang sudah menjangkau usia 10 tahun.

@faramendoza_ W BFF @Emma Maembong #10years ♬ original sound – FaraMendoza

Suami pun ikut lepak sama

Difahamkan, Emma hadir ke tempat tersebut bersama suaminya dan masing-masing berkumpul serta berhibur dengan tema warna baju hampir sama iaitu putih.

Dalam perkongsian yang lain pula, foto Emma dan rakannya bergambar bersama turut menjadi persoalan netizen apabila suami kepada selebriti itu memelvk pinggang Fara Mendoza.

“Kongsi suami ke?”

Setakat ini, video yang dikongsikan tersebut telah mendapat tontonan lebih daripada 70,000 viewers di aplikasi TikTok.

Emma Maembong atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail  sememangnya berkawan rapat dengan Fara Mendoza serta pasangan usahawan iaitu Datuk Addy Kana dan isterinya, Datin Alyaa Syuhaila apabila kerap terlihat bersama dalam beberapa majlis sebelum ini.

Sumber: TikTok Fara Mendoza

About admin

Check Also

“Makin Banyak Cakap, Takvt Tersel4k Kain Sendiri” – Sharnaaz Ahmad Tak Akan Tarik Diri Dari Sebarang Filem Arahan Syamsul Yusof

Pelakon Sharnaaz Ahmad menerusi media sosial Twitter ada diges4 sesetengah individu yang menyuruhnya menarik diri daripada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *