“Kalau ada terkena tempi4s, kami minta maaf” – Pengurus tampil perjelas insid3n Noh melud4h, renj4tan el3ktrik jadi pvnca

SUSULAN dakw4an Noh Salleh meludah ke arah penonton ketika membuat persembahan dalam sebuah konsert pada Sabtu lalu, pengurus penyanyi itu tampil menyangkal perkara tersebut dan menjelaskan situasi sebenar.

Ahmad Ariffin Ahmad menjelaskan ludah penyanyi berkenaan tidak kena kepada penonton sebaliknya Noh melud4h ke atas pentas yang kedudukannya jauh daripada peminat yang memenuhi ruang konsert.

“Dakwaan Noh melud4h ke bahagian penonton adalah tidak benar. Jarak penonton dan pentas juga dipisahkan oleh besi penghadang. Jadi tak mungkin terkena penonton,” katanya kepada mStar.

Ramai yang kec4m Noh selepas tular video dia meludah di atas pentas.

Terdahulu, video menyaksikan Noh meludah menjadi tular dan menerima banyak kec4man dalam kalangan netizen yang menyifatkan penyanyi itu bersikap kurang ajar dan menj1jikkan.

Kejadian tersebut berlaku ketika Noh membuat persembahan di Konsert Hausboom Music 2022 di Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) Serdang pada Sabtu.

Dalam pada itu, Ahmad Ariffin menjelaskan tind4kan Noh itu disebabkan dia terkena renj4tan elektrik ketika meletakkan mikrofon dekat dengan bahagian mulutnya.

Renj4tan itu katanya mungkin disebabkan peluh daripada wajahnya menitik ke atas bahagian mikrofon sebelum menyebabkan renj4tan.

“Noh terasa seperti ada renj4tan elektrik ketika meletakkan mikrofon dekat dengan mulutnya. Bagi mengalihkan rasa s4kit, Noh secara spontan meludah,” jelasnya.

Sementara itu, Ahmad Ariffin berkata, pihaknya turut memohon maaf kepada mana-mana pihak yang merasa kurang senang dengan perbuatan tersebut atau terkena tempias ludah pada hari berkenaan.

“Kalau ada yang terkena tempias ludah Noh, kami mohon maaf kerana perkara itu tidak disengajakan.

“Kami berterima kasih sebab ramai orang prihatin dengan Noh, terus doakan untuk kebaikan Noh,” ujarnya.

sumber : mstar

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *