Viral 21 Pengantin Akui Dah Terkena, Mak Cik Baju Merah Datang Jumpa Minta M4af

Siapa saja yang tidak sedih, majlis perkahwinan yang telah dirancang rapi berbulan-bulan akhirnya tinggalkan memori cukup burvk untuk disimpan sehingga tua. Sed1h didengar, namun isu itulah h4ngat diperkatakan sejak beberapa hari ini selepas pendedahan yang dibuat seorang wanita bernama Zarah Yusoff tentang hari bahagianya 2 bulan lalu.

Pengantin men4ngis gambar nikah semua tak jadi

Rupa-rupanya bukan wanita itu dan juga suami yang terkena dengan kejadian ‘mak cik merah interframe‘ sehingga merosakkan gambar. Namun bila dihitung-hitung pengakuan daripada individu lain, boleh dikatakan hampir 21 pasangan melalui pengalaman sama sejak dari tahun 2017 lagi dengan ‘mak cik’ sama.

Cumanya mak cik tu mintak untuk tidak libatkan nama ‘kariah’

Terbaru semalam Zarah mendedahkan akhirnya isu yang telah lama dipendam itu selesai jua. Wanita berkenaan, ibu bapa serta mak cik tersebut yang hadir bersama salah seorang anaknya telah bertemu mata. Di pertemuan tersebut, dia telah pun meminta maaf atas kelakuan yang telah dilakukan ketika majlis. Dalam pada itu, individu yang sudah berusia tersebut juga berharap semua kesalahan yang dilakukan tidak dikaitkan dengan seluruh kariah.

@azfztlmhmmd

Alhamdullilah ??‍♀️

♬ original sound – Zarah Yusoff

Ada sebab benda ni viral, supaya di masa depan tak ulang benda sama lagi

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama lega apabila isu itu akhirnya dapat juga diselesaikan. Dalam pada itu, ramai setuju pendedahan nekad yang dibuat Zarah tersebut sedikit sebanyak membuka mata mak cik berkenaan untuk tidak mengulanginya lagi kelak.

Kredit: YouTube mStar & TikTok Zarah Yusoff 

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *