Isu gelaran ‘Datuk p4lsu’, Eina Azman & Fouziah Gous terus memb1su

Beberapa hari lalu, portal melaporkan gelaran ‘Datuk’ yang dimiliki oleh suami pelakon Datin Paduka Eina Azman dan Datin Fouziah Gous adalah p4lsu.

Dan, sehingga kini kedua-dua pelakon wanita itu terus berdiam diri daripada memberikan sebarang kenyataan berhubung isu tersebut.

Menurut Harian Metro, usaha mereka untuk mendapatkan kenyataan daripada kedua-dua selebriti tersebut adalah g4gal apabila mesej dan panggilan telefon dibuat tidak mendapat sebarang maklum balas serta dijawab oleh mereka.

Hasil tinjauan mendapati media sosial Fouziah Gous melalui perkongsian di Insta Story mengatakan dia kini berada di Johor bersama suami dan anak-anak bagi mengikuti festival perniagaan untuk minuman kesihatan sarang burung walet yang diusahakannya, FG Walet.

Malah, Eina Azman atau nama sebenarnya  Ainur Syakin Azman sibuk mengemaskini video masakan termasuk menikmati keenakan durian Musang King.

Selain dua selebriti itu, usaha untuk mendapatkan kenyataan daripada penyanyi Heliza Helmi mengenai gelaran ‘Datuk’ yang dimiliki oleh suaminya, Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman turut g4gal.

Terdahulu, isu gelaran Datuk didakwa palsu timbul susulan perkongsian individu di Facebook dikenali sebagai Aliff Ahmad memandangkan nama mereka tidak tersenarai dalam sistem istiadat.

Sumber: Harian Metro (Norhayati Nordin)

About admin

Check Also

“Makin Banyak Cakap, Takvt Tersel4k Kain Sendiri” – Sharnaaz Ahmad Tak Akan Tarik Diri Dari Sebarang Filem Arahan Syamsul Yusof

Pelakon Sharnaaz Ahmad menerusi media sosial Twitter ada diges4 sesetengah individu yang menyuruhnya menarik diri daripada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *