“Mem4lukan keturvnan!”- Hanya ‘b4lut’ bu4h d4d4, penampilan s3ksi Sakinah raih kec4man

Baru-baru ini, pelakon terkenal, Sharifah Sakinah atau nama sebenarnya Sharifah Nurul Sakinah Syed Abu Bakar Al-Khaired  menjadi bualan netizen gara-gara penampilannya terlalu s3ksi sehingga mencetuskan krit1kan dan kec4man orang ramai.

Menerusi hantaran di laman Instagramnya, kelihatan Sakinah sedang bergambar dengan sebuah beg berhampiran lukisan kek cawan hanya memakai pakaian yang menutup buah dad4nya.

Penampilan pelakon yang berusia 33 tahun itu yang terlalu terdedah telah mengundang rasa kurang senang netizen memandangkan dia seorang yang beragama islam.

Makin tervk!

Bukan itu sahaja, netizen turut menyifatkan adik kepada pelakon Sharifah Shahirah itu semakin ber4ni menggayakan penampilan yang s3ksi dan tidak pernah insaf dengan kontr0versi yang dilakukan sebelum ini.

Malah, ada individu yang mendakwa perbuatannya itu hanya mem4lukan keturunannya bahkan ada juga netizen yang mengambil kesempatan melakukan body shaming terhadap dirinya.

Semoga diberi hidayah dan petunjuk

Bagaimanapun, disebalik kec4man dan krit1kan yang dilemparkan oleh netizen, ada juga diantara mereka yang tidak pernah henti mendoakan agar pelakon kelahiran Kuala Lumpur itu menutup aurat dan kembali ke jalan yang benar sebelum aj4l menjemputnya.

Sumber: Instagram @sharifah_sakinah

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *