Wanita Ku4tkan Hati Ik4t J4min Suami Di J4IS, Pandangan Mata Kosong Undang S4yu..

Meskipun sudah mempunyai isteri, terkadang masih ada suami yang perasan bujang kerana mudah terg0da melihat wanita lain. Adakah mereka ini sudah lupa lafaz janji yang dibuat ketika akad nikah, iaitu untuk setia dan menyayangi bidadari mereka sepenuh hati? Tidak sekadar bersk4ndal, lebih sed1h lagi hingga berkes3dudukan dalam rumah yang sama sehingga dicekvp pihak berkuasa.

Ikat jamin suami di b4lai, tak…Ikat jami suami di J3IS, ya

P4hit, namun itulah hakikat yang terp4ksa ditelan oleh seorang wanita ini. Berkongsikan kisahnya di TikTok, difahamkan saat itu dia sedang berada di J4IS bagi mengikat j4min suami yang telah dit4ngkap b4sah. Meskipun tiada tang1san menitis ke pipi, pandangan matanya yang kosong seakan cukup untuk menggambarkan kekes4lan di lubuk hati terdalam.

@erinsakura Masa on the way ke sana, mungkin dah bergelen-gelen air mata gugur. Sedih gila baca komen sebab ramai isteri ada pengalaman sama huarghhh.? #ErinSakura #fypシ゚viral #fypdongggggggg #fyppppppppppppppppppppppp #JAIS #khalwat #tangkapbasah #suamiisteri ♬ suara asli – Roby Virmansyah – PENGHANCUR

Nak men4ngis tak guna…Allah je tahu hati ini bila orang yang kita percaya mengkhi4nati kepercayaan

Sukar diluahkan dengan kata-kata, dia menyifatkan kedvkaan hatinya ketika itu hanya Allah saja yang tahu. Walaupun masih ada sisa sayang, namun semuanya terler4i setelah mengetahui diri dikhi4nati oleh suami yang sebelum ini merupakan insan paling dipercayai.

Mata tu tak boleh t1pu…Faham sangat…Saya pernah tunggu hari bersalin, pergi ikat jamin suami dit4ngkap b4sah

Dikongsikan kurang 24 jam yang lalu, video milik @ceoofdarkness tersebut sudah ditonton sebanyak 900 ribu kali. Sebak melihat pandangan matanya yang menyimpan 1001 rasa terkilan, mereka juga mendoakan semoga wanita ini terus cekal selain berkongsikan kenangan bvruk sama.

Kredit : TikTok ceoofdarkness

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *