Sed1h, Rupanya Konfl1k Perkahwinan Punc4 Wanita Berpvrdah Nek4d Pergi Jambat4n

Entah mengapa, Jambatan Sultan Yahya Petra sering jadi lokasi h0tspot bagi sesetengah individu untuk ‘melep4skan’ diri daripada segala masalah yang membel3nggu hidup masing-masing. Tengahari semalam, kita semua telah dikejvtkan dengan ins1den membabitkan seorang wanita berpurdah yang ny4ris melakukan tindakan melvlu sama juga di sana.

Jubah tersekat jadi ‘asbab’ masih panjang umur

Meskipun sudah berada di hujung jambatan tersebut, tapi kaki dan jubah yang dipakai tersekat ketika itu jadi ‘asbab’ umurnya masih panjang lagi. Ketika itu dia segera dipegang oleh beberapa orang awam yang berhenti di tepi jalan, sebelum did4kap pula oleh seorang perempuan bertudung biru sebagai usaha untuk cuba menenangkannya.

Sambil men4ngis, asyik sal4hkan diri…”Saya jah4t”

Sambil men4ngis teres4k-es4k, wanita berusia 54 tahun itu juga dilaporkan dalam keadaan bercel4ru dan kerap menyalahkan diri sendiri dengan berkata “Saya jah4t.” Bagaimanapun dia tidak menerangkan apakah punc4nya, sebelum dibawa ke balai p0lis oleh sebuah kereta peronda yang kebetulan lalu di jalan tersebut.

Hasil sias4tan awal dapati wanita berpurdah mvrung…ada masalah rumah tangga

Terbaru hasil sias4tan mendapati, wanita terbabit dipercayai menghidap kemvrungan serta mengalami konflik dalam perkahwinannya. Dia yang juga merupakan seorang guru, tidak menaiki sebarang kenderaan ketika ditemui semalam. Sebaliknya hanya berjalan kaki menghala ke arah jambatan tersebut. Pihak polis turut melaporkan, wanita itu tidak mengalami sebarang keceder4an susulan ins1den semalam.

Kredit : Harian Metro

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *