Gara Gara putvs cinta.. Pelajar kolej m4ut selepas terjvn dari tingkat 6

Seorang pelajar kolej meningg4l dunia selepas bertindak terjvn dari tingkat 6 gara-gara putvs cinta bersama kekasih dalam sebuah kejadian di Blok F Pangsapuri Seri Nilam, Jalan Wawasan Bandar Baru Ampang, kelmarin.

Menurut Ketua P0lis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Farouk Eshak, m4ngsa merupakan penghuni di pangsapuri berkenaan dan tinggal bersama Ibu dan tiga beradik yang lain di tingkat tiga.

Katanya, mangsa yang berusia 20 tahun merupakan pelajar kolej dan insiden berpvnca daripada masalah dalam hubungan cinta bersama kekasih.

“M4ngsa disyaki telah naik ke tingkat 6 pangsapuri yang sama lalu terjun ke bawah melalui balkoni,” katanya

Tambah Mohamad Farouk, m4ngsa dijumpai dalam keadaan terlantar yang lengkap berpakaian di tubuh badannya dan mengalami ced3ra p4rah di bahagian kep4la, k4ki dan t4ngan.

“Bagaimanapun, m4ngsa mengalami keced3raan p4rah iaitu pec4h di bahagian kepala, manakala kaki dan tangannya pat4h. Susulan itu, m4yat m4ngsa telah dibawa ke For3nsik Hospital Ampang bagi tujuan bed4h si4sat,” jelasnya.

Bukan itu sahaja, kes akan disiasat di bawah lap0ran m4ti meng3jut (SDR).

Sumber: Kosmo

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *