Hayati watak dalam muzik video, Puteri Balqis raih puji4n mel4mbung

Nama pelakon remaja, Puteri Balqis sememangnya tidak perlu dipertik4ikan lagi memandangkan dia memiliki bakat lakonan luar biasa.

Mana tidaknya, wajahnya sering menghiasi kaca televisyen sejak kecil lagi sehingga pernah merangkul anugerah kategori Pelakon Wanita Terbaik Drama Anugerah Skrin 2014.

Meskipun dihimpit dengan pelbagai kontr0versi, namun ia tidak dapat mempertik4ikan dan menjejaskan kehebatan lakonannya dalam dunia hiburan kerana ramai memberikan sokongan luar biasa kepadanya.

Puteri Balqis dalam MV nyanyian Yamani Abdullah

Terbaharu, pelakon remaja berusia 15 tahun itu membuat kemunculan dalam sebuah muzik video (MV) berjudul Balasan Janji Palsumu nyanyian Yamani Abdillah sehingga mencvri perhatian ramai.

Menerusi beberapa klip video dimuat naik oleh RusaMusic, Puteri Balqis dilihat tampil cantik dan menghayati watak dalam MV tersebut.

@rusamusic Lakonan Puteri Balqis memang terbaik dalam MV ni ? #rusamusic #rusamvm #puteribalqis #balasanjanjipalsumu ♬ Balasan Janji Palsumu – Rusa Music

@rusamusic Layan mood sampler dulu sebelum layan MV esok ?? #rusamusic #rusamvm #puteribalqis #balasanjanjipalsumu ♬ Balasan Janji Palsumu – Rusa Music

@rusamusic Replying to @GeRoBoKsakti Tak sabar nak tunggu release! Set reminder di youtube Rusa Entertainment sekarang! #rusamusic #puteribalqis #balasanjanjipalsumu ♬ Balasan Janji Palsumu – Rusa Music

Ikut seb4k, betul2 menjiwai watak!

Rata-rata warganet memuji lakonan sayu Puteri Balqs dan mengatakan ia sangat hebat dan bakat yang sedia ada dalam diri pelakon tersebut tidak dapat disangkal.

Pilihan yang tepat, rugi siapa tak ambil dia

Selain itu, ada juga bersetuju dengan pilihan pihak RusaMusic kerana memilih Puteri Balqis bagi membawa dan menghayati watak disebalik lirik lagu tersebut.

Malah, netizen mengatakan adalah rvgi besar kepada pihak yang membuang Puteri Balqis dari beberapa drama berikutan pendedahan ‘ber4ni m4ti’ pelakon tersebut mengenai kisah hidupnya.

Aqish memang berbakat

Kami di set shooting pun rasa merem4ng juga

Bukan sahaja netizen, bahkan pihak produksi yang terlibat dalam MV tersebut juga merasai aura yang luar biasa sewaktu di set penggambaran bersama Puteri Balqis.

Suara Yamani pun heb4t juga

Selain Puteri Balqis, suara Yamani yang juga anak kepada penyanyi lagenda Datuk Jamal Abdillah turut menerima pujian netizen.

Difahamkan, muzik video berkenaan akan keluar di saluran Youtube Rusa Entertainment menemui peminat pada hari ini jam 5 petang.

@rusamusic Jom ke youtube Rusa Entertainment sekarang! Set reminder.. Release jam 5 petang! ? #rusamusic #rusamvm #yamaniabdillah #balasanjanjipalsumu ♬ Balasan Janji Palsumu – Rusa Music

Sumber: TikTok @rusamusic

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *