“Akhyar punya, jom balik”- Ramai pat4h hati lihat Eyka Farhana dipelvk kekasih

Nama pelakon jelita, Eyka Farhana atau nama sebenarnya Wan Anis Farhana Wan Sarmizi rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Mana tidaknya, penampilannya yang seksi di media sosial menjadi tumpuan ramai sehingga mencetuskan krit1kan serta reaksi  negatif netizen.

Terbaharu, menerusi video yang dimuat naik Eyka di laman TikToknya ternyata menjadi bualan ramai dimana kelihatan tangan seorang lelaki yang dipercayai kekasihnya iaitu Akhyar Rashid sedang mer4ngkul bad4n aktres itu membuat netizen terutama peminatnya pat4h hati.

@misseykaf #freezeframe ♬ STFU – Digga D

Dalam video tersebut, kelihatan pelakon yang berusia 27 tahun itu membuat konten yang sedang trending buat masa kini di sebuah restoran yang tidak dapat dikenal pasti lokasinya.

Jom balik semua, dia milik Akhyar

Susulan itu, rata-rata netizen terutama peminat dalam kalangan lelaki kec3wa dengan aks1 m3sra bersama kekasihnya dan mahu move on dengan selebriti cantik tersebut.

Dah boleh agak itu tangan Akhyar!

Bukan itu sahaja, majoriti netizen boleh meneka pemilik kepada tangan tersebut meskipun Eyka tidak menunjukkan wajah individu yang duduk bersebelahan dengannya.

Sumber: TikTok @eykafarhana

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *