Ada tindik di hidung, peminat pert4hankan Shila Amzah -“Tak s4lah pun”

Sejak menyertai Gegar Vaganza 9, penyanyi Shila Amzah kerap kali menjadi sorotan media lebih-lebih lagi di awal penyertaannya dilihat agak tidak sesuai.

Walau bagaimanapun, perkara tersebut bukan menjadi mas4lah dan dia sendiri telah menjel4skan mengapa menerima tawaran menyertai GV tersebut.

Shila Amzah jadi perhatian

Dalam konsert minggu lalu, dia sekali lagi ‘diusik’ apabila kehadiran Sharnaaz Ahmad di konsert tersebut menjadi ‘bahan’ pengacara untuk menyakat mereka berdua.

Disebabkan itu, Shila telah menjelaskan keadaan sebenar dan tidak kisah dengan usikan-usikan n4kal daripada peminat dan juga pengacara.

@buzzingmalaysia #shilahamzah #gegarvaganza2022 #GV9 #GegarVaganza9 ♬ original sound – buzzingmalaysia

Kenapa tindik hidung?

Namun begitu, video ketika ditemubual wartawan telah mendapat komen daripada netizen di media sosial apabila @buzzingmalaysia memuat naik potongan video tersebut.

Ada di antara mereka perasan bahawa Shila telah menindik hidungnya dan ia sangat ketara jika kamera berada di hadapan muka.

Tak s4lah pun tindik hidung

Walau bagaimanapun, para peminatnya telah mempert4hankan penyanyi tersebut kerana merasakan tidak ada yang salah jika dia berbuat demikian.

Dalam pada itu, ada netizen mengatakan mungkin Shila hanya menggunakan tindik hidung jenis pelekat dan digayakan ketika persembahan sahaja.

Mungkin jenis lekat kot

Namun begitu, k0men tersebut telah dip4dam di aplikasi TikTok.

Sumber: TikTok buzzingmalaysia, HotFM

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *