Azira Shafinaz Masih ‘Single’, Impi Lelaki Yang Hormat Kerjayanya..

Pelakon Azira Shafinaz menarik nafas lega apabila tidak ada lagi kontr0versi selepas timbul desas-desus yang mendakwa dia bercinta dengan aktor Sharnaaz Ahmad.

Tak suka kontr0versi

Menurut Azira, 31, dia mengakui tidak selesa apabila kisah peribadi dijaja kepada umum biarpun bukan datang daripada mulutnya.

Jujur saya katakan sekarang ini saya single (solo) dan happy (gembira) dengan hidup begini.

Lega rasa apabila tiada lagi cerita sebegitu. Mungkin orang mahukan sesuatu, tetapi saya bukanlah seorang yang suka dengan kontr0versi. Apa yang keluar dari mulut saya itulah yang benar.

Azira berkata demikian ketika sidang media filem lakonan terbaharunya, Talbis Iblis di Panggung Asia, Gombak, baru-baru ini.

Filem terbitan bersama Infinitus Gold, Astro Shaw, Jazzy Pictures, A Next Star Production dan MM2 Entertainment ini turut dibintangi barisan pelakon hebat antaranya Nasha Aziz, Zul Ariffin, Jay Iswazir, Amir Nafis, Sherie Merlis dan ramai lagi.

Filem seram Talbis Iblis bakal menemui penonton di pawagam bermula 20 Oktober depan.

Faham dengan kerjaya

Dalam pada itu, pemilik nama Azira Shafinaz Ramlan berkata dia tidak tertek4n biarpun sering diasak soal jodoh. Katanya, dia bersikap terbuka sekiranya sudah sampai waktu yang tepat.

Memang ramai pun yang sudah mula bertanya soal jodoh, namun fokus saya sekarang lebih kepada kerjaya. Apa boleh buat kalau jodoh belum sampai.

Ada yang cuba mahu dekat tetapi belum ada yang istimewa. Kawan biarlah ramai, bercinta hanya satu. Doakanlah saya bertemu jodoh segera okey.

Ditanya tentang ciri-ciri lelaki, anggota kumpulan DeFam itu menginginkan seorang lelaki yang hormat pada kerjaya seninya.

Kalau mencari seseorang biarlah yang boleh terima saya dan keluarga seadanya dan yang paling penting lelaki itu hormat kerja saya kerana tak semua boleh faham kerjaya ini.

Sumber: Instagram @azirashafinaz

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *