Tiada Hubvngan Tapi Ex Tayang Masih Simpan Gambar Ryan Bakery, Adik Buka Cerita sebenar…

Tiada angin, tiada ribvt. Jumaat lalu seorang pengguna TikTok memuat naik rakaman menyaksikan seorang gadis dipercayai bekas teman wanita kepada content creator, Ryan Bakery. Sempat mengajukan soalan berbunyi “Ex ingat kita tak?”, dilihat dia masih lagi menyimpan gambar lama Ryan yang ketika itu berimej rambut pendek.

Ex abang saya bawa gambar ke tempat kerja, pastu kawan dia yang rakam

Sedar video berkenaan menimbulkan salah faham apalagi dengan status Ryan sebagai tunangan orang, hasil tinjauan mendapati ia sudah pun dipadamkan oleh tuan badan. Sementara itu, Ryan dilihat enggan ambil tahu tentang isu berkenaan. Namun adiknya, Kila Bakery sempat menjelaskan secara lanjut tentang penularan rakaman itu.

Saya nak kahwin, jadi saya pvsh cari duit kahwin

Sementara itu, jejaka kelahiran negeri Perak tersebut dalam satu video lain meminta maaf kerana kini sudah jarang membuat video. Rupanya dia sedang sibvk dengan penggambaran sebuah filem dan bekerja keras dalam usaha mengumpulkan wang untuk mendirikan rumah tangga dengan suri hatinya, Elyia Ibrahim.

@ateh_88 Membalas kepada @?????????? semoga di permudahkan segala urusan.amin ??.Congratulations ? #fyp #foryou #ryanbakery #trending ♬ bunyi asal – CEO BLACK BOX

Ryan pun agaknya dah lupa dia siapa…Dug4an Ryan nak ke jinjang pelamin

Menerusi ruangan komen, netizen menyifatkan hal terbabit sebagai dugaan dalam fasa bertunang buat Ryan dan juga Ilyia. Malah mereka merasakan content sebegitu tidak wajar dikongsikan kepada umum.

Kredit : TikTok Ateh88imatheprincessyayaketuu

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *