“Saya Tak Cakap Pun Kahwin Tahun Depan” – Syafiq Kyle

Sejak semalam h4ngat diperkatakan mengenai khabar angin pelakon Syafiq Kyle bakal mendirikan rumah tangga dengan kekasihnya, Mimi Lana dijangka pada tahun hadapan.

Bagaimanapun, memetik Astro Gempak, aktor itu menafikan berita tersebut serta tidak pernah mengeluarkan kenyaataan bakal berkahwin tahun hadapan.

Menurut Syafiq, jawapan diberikannya telah diubah serta tidak pernah menyatakan tarikh rasmi dia akan menamatkan zaman bujangnya.

“Baru-baru ini saya ada ditemubual menerusi panggilan telefon bagi mempromosikan filem Siku 12. Pada akhir temu bual itu, saya ditanyakan soalan prov0kasi – bilakah saya akan tamatkan zaman bujang.”

“Secara jujur dan menghormati penulis, saya beritahu mungkin bukan tahun ini dan tiada perancangan dilakukan selain jadual saya yang padat sehingga hujung tahun.

“Saya menjawab soalan di atas setelah ditanya ura-ura yang saya telah melakukan persiapan untuk majlis pernikahan pada penghujung tahun ini.

Sepanjang temu bual berlangsung, Saya tidak pernah menyatakan sebarang tarikh atau melakukan sebarang pengumuman,” jelasnya.

Dalam pada itu, Syafiq berkata jika dia akan melangsungkan perkahwinan sudah tentu dia akan maklumkan tarikh majlis tersebut.

“Saya mempunyai keluarga yang perlu saya jaga hati mereka… begitu juga dengan Mimi Lana. Insya-Allah, saya akan beritahu bila semuanya sudah pasti, doakan yang baik baik untuk kami,” katanya.

Sumber : Astro Gempak

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *