Nora Danish Dikrit1k Pakai ‘Romper’, Netizen Dakw4 Seng4ja Nak Buktik4n Bad4n Kurvs?

Baru-baru ini perkongsian pelakon Nora Danish menjadi perhatian ramai apabila memuat naik video berada di depan cermin memakai baju putih.

Menerusi video dikongsikan itu, Nora tampil dengan baju putih lengan panjang namun kelihatan belah tepi kiri dan kanan seperti baju renang yang dipadankan dengan seluar berwarna coklat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NaOra Daishi (@noradanish)

Perkongsian Nora itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mendakwa pelakon itu sengaja membuktikan b3ntuk bad4nnya kini semakin kurus.

Bagaimanapun, di ruangan komen ada netizen bertanyakan adakah pelakon berusia 40 tahun itu memakai ‘rompers’ seperti bayi.

Sementara itu, ada yang menitipkan pesanan buat aktres itu supaya lebih berhati-hati setiap kali memuat naik gambar atau video.

Malah, ramai mendoakan agar Nora diberikan hidayah serta dibukakan hati untuk berhijab suatu hari nanti.  Dalam pada itu, ramai yang memvji Nora yang sentiasa kekal cantik dan sukakan penampilan aktres itu. 

Sumber : Rotikaya

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *