Biasa berhijab, pengacara muslimah pakai ‘sport br4’ je ketika berbasikal?

Ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksana, hanya beberapa sukan dibenarkan untuk dilakukan, antaranya adalah berbasikal.

Jadi, dapat kita lihat yang sesetengah selebriti mulai merubah olahraga mereka kepada berbasikal bagi memastikan kekal sihat dan feed di Instagram terisi dengan udpate terkini.

Tak kira lelaki atau perempuan, masing-masing dilihat melazimi sukan tersebut walaupun ada di antara mereka berpakaian agak tidak sesuai.

‘K4ntoi’ berubah imej ketika kayuh basikal?

Dalam laporan dari Boom, seorang selebriti muslimah dikatakan telah berbasikal dengan memakai baju yang agak tidak dijangka oleh netizen.

Tudung pun terbang katanya

Mana tidaknya, selebriti yang dikatakan seorang pengacara terkenal dengan selamba memakai sport br4 ketika melakukan aktiviti tersebut berbasikal bersama rakan-rakan di kawasan perumahannya.

Walaupun aktiviti tersebut dilakukan di sebuah pusat kecergasan (indoor cycling), namun tudungnya juga dikatakan telah terus  ‘terbang’ dan penampilannya berubah seratus peratus apabila mengenakan pakaian melek4t!

Dalam pada itu, kakak kepada aktor baharu itu juga dikatakan sedar sahaja ada mata-mata n4kal yang memerhati namun seperti tidak mengendahkan mereka.

 

Tak tahu lah nak kata apa, mungkin pengacara muslimah tu panas kot pakai baju labuh sikit dan bertudung ketika buat aktiviti lasak macam tu.

Apa-apa pun, semoga pengacara berkenaan sedar tindakannya itu diperhatikan dan tidak mengulangi perkara sama.

Sumber: Boom (Deegun Rahman)

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *