“Bukan dia, bentuk kepala lain!”- Peminat nafi video bercvmbv tular Aedy Ashraf

Sebelum ini, kec0h di media sosial apabila nama pelakon terkenal, Aedy Ashraf telah ‘dipetik’ netizen gara-gara wajahnya sangat menyerupai dengan lelaki yang bercumbu bersama seorang wanita di sebuah kelab malam.

Pun begitu, menerusi video yang dimuat naik oleh pengguna @babythiaa96 segelintir netizen memaklumkan wajah lelaki di dalam video tersebut adalah jauh berbeza dengan wajah pelakon kacak itu.

Lain la, tak sama langsung dengan Aedy!

Dalam video tersebut, pengguna TikTok itu telah membuat perbandingan antara gambar Aedy bersama dengan lelaki dalam video yang telah tular di media sosial, sejak semalam.

Perg4ulan beb4s berleluasa, kesi4n tengok artis sekarang

Pun begitu, disebalik penafian yang dilemparkan netizen, ada juga daripada mereka yang mengec4m tind4kan pelakon itu yang dilihat terlalu bebas dan tidak menjaga batasnya sebagai beragama islam.

Bagaimanapun, sejauh mana kesahihan dakwaan itu masih tidak dapat dipastikan dan sehingga kini, Aedy yang juga merupakan kekasih kepada aktor jelita, Amelia Henderson masih berkunci mulut tanpa memberi sebarang kenyataan.

Semalam, seorang pengguna di Twitter yang juga merupakan teman lelaki kepada wanita berkenaan telah memuat naik video tersebut di aplikasi itu selepas teman wanitanya tidak mengaku bahawa dia berlaku cvrang.

Katanya lagi, aktor terbabit telah meninggalkan mesej kepadanya supaya memadam video terbabit kerana bimbang reputasinya sebagai seorang selebriti terjejas.

Sumber: TikTok @babythiaa96 

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *