Susvlan k3s s4man, Caprice nak bagi sesuatu kepada pengikut

SUSULAN tuntutan s4man yang dikemukakan oleh ahli perniagaan Datuk SM Faisal Nasimuddin Kamal terhadap Caprice, penyanyi rap berkenaan membuat kepvtusan untuk memberikan sebuah kereta miliknya secara percuma kepada pengikut bertuah, Jumaat ini.

Menerusi perkongsian di laman Instagram, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli, 34, memaklumkan bahawa dia akan melakukan sesi cabutan dan memberikan kereta berjenama Kia Sportage itu secara percuma.

“Jumaat ini saya akan membuat giveaway Kia Sportage saya secara percuma sebagai cabutan bertuah kepada pengikut saya.

Caprice nak bagi kereta pada pengikut bertuah.

“Siapa-siapa berminat nak kereta four wheel drive… secara percuma. Bersedia pukul 3 petang Jumaat ini,” kata di Instastory.

Sebelum ini, SM Faisal memfailkan s4man terhadap Caprice atas d4kwaan memuat naik hantaran berb4ur fitn4h di Instagram miliknya pada 28 Jun lalu.

Dalam rakaman video tersebut, Caprice telah menga1tkan ahli perniagaan berkenaan dengan k3s membabitkan bek4s isteri iaitu Emilia Hanafi.

Pada Selasa, Caprice meng4kui sudah menerima surat s4man tersebut dua bulan lalu dan menyerahkan kepada pihak peguam bagi menyelesaikan k3s berkenaan.

Katanya dia sudah bersedia berhadapan dengan k3s tersebut di m4hkamah dan sama sekali tidak akan membuat perm0honan maaf atau mem4dam video berkenaan.

 

 

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *