Pegang gelas pelvk perempuan, video aktor kacak berh1bur di kel4b tular

Sejak semalam, tular di media sosial satu video seorang lelaki dikatakan mirip aktor terkenal sedang m4bvk di kelab malam sambil bercivm dengan seorang wanita.

Video terbabit dikatakan telah dimuat naik oleh seorang lelaki dipercayai teman lelaki kepada wanita di dalam video tersebut. Menurut lelaki itu, teman wanitanya tidak mengaku bahawa dia berlaku cur4ng walaupun video terbabit telah didedahkan.

Pelakon minta padam video

Namun begitu, dapat ciapannya di Twitter lagi, lelaki berkenaan memaklumkan aktor tersebut telah meninggalkan mesej kepadanya supaya memadam video terbabit kerana bimbang reputasinya sebagai seorang selebriti terjejas.

Mana tidaknya, dia yang ketika itu sedang menari dilihat sedang memegang segelas minuman sambil dipelvk wanita itu.

Pelakon terbabit hubungi saya dan meminta untuk memadam hantaran berkenaan sebab dia ada imej yang perlu dijaga dan kata dia tak ada kena mengena dengan wanita itu. Wanita tu adalah wanita yang m4buk.”  tulisnya.

Makwe orang bergayut dileher aktor, tapi tak mengaku cur4ng

Namun begitu, lelaki terbabit enggan memadam video berkenaan kerana mahu haknya terbela dan ‘memberi laluan’ kepada wanita terbabit yang ingin popular.

Walau bagaimanapun, akaun Twitter pemuda berkenaan telah diletakkan dalam mood private dan tidak dapat dilihat oleh warganet lagi.

Namun begitu, buat masa ini belum ada sebarang penjelasan daripada pelakon lelaki terbabit berhubung kejadian tersebut.

Sumber: Twitter

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *